Vanzarile auto din Statele Unite ale Americii sunt in crestere si piata este plina de masini extraordinare, fiecare segment fiind plin de marci din care poti alege, fie ca vrei ceva modern si stilat sau poate ceva dinamic si sport.

Anul 2014 a fost si este un an bun pentru entuziastii pasionati de masini si tehnologie auto, dar de asemenea dintre toate marcile existente pe piata se evidentiaza cele ce vor face in continuare un top 10. Alegerile pentru acest top difera prin marime, pret si utilitate, insa, impreuna reprezentand ceea ce are de oferit mai bun o industrie in plina forta.

Mazda6

In ciuda faptului ca este mica, independenta Mazda, acum luata aparte de Ford, a construit noul model, Mazda 6, cu un total alt tip de arhitectura, provenind de la producatorii de masini sin Japonia. Sub capota sta aceeasi poveste: un motor de 184-hp, de la Mazda pentru Mazda, care duce cel putin 40 de mile pe galon, pe autostrada.  Mazda 6 vine sub infatisarea unei masini sport si merge la fel de bine. Este suficient spatiu pentru doi adulti si pentru un loc de copii situat in spate. Un avantaj al Mazda 6 este faptul ca masina este invelita in metal si are niste curbe pentru care pana si un Maserati ar fi gelos.

 Chevrolet Corvette Stingray

Corvette Stingray este tipica supermasina la jumatate de pret. In exterior, noul Corvette sparge tiparele traditionale, intrucat stopurile rotunde sau rotunjite care au existat pana acum la modelele anterioare sunt inlocuite de un set de blocuri optice cu linii ascutite. Extravaganta acestui nou model de la Chevrolet consta in cele patru tepi de esapament pozitionate central in partea de jos a barei de protectie spate. Pe langa asta, masina mai prezinta si un acoperis care poate fi demontat, asta insemnand ca este o masina semidecapotabila. Este construita din materiale cat mai usoare cu putinta, sasiul fiind din aluminiu, capota motorului fiind din fibra de carton, iar usile, aripile si panourile laterale din spate sunt din materiale compozite.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *