Aceasta postare se adreseaza in special barbatilor, dar si femeilor care nu se cunosc foarte bine sau vor sa inteleaga mai bine care este rolul lor pe acest pamant. Barbatii se dau deseori batuti in fata unei femei atunci cand porneste o disputa sau cand aceasta este irascibila, nu vorbeste cu nimeni si nu stie nimeni de ce(decat ea sau uneori nici chiar ea).

Va treziti in foarte multe situatii in care sunteti in fata unei femei care are un comportament ciudat si nu stiti cum sa reactionati? Cum este cu adevarat femeia, cine este si care ii sunt obisnuintele si tabieturile? Multi barbati si femei chiar au pareri foarte diferite sau contradictorii cand vine vorba de femeia in sine si comportamentul acesteia de zi cu zi si in diverse situatii.

Unii spun ca femeia ar fi o fiinta sensibila si grijulie, care este exact opusul barbatului, dar care se potriveste perfect cu acesta, altii din contra spun ca femeia este ca un monstru manipulator si care stie doar sa ceara si sa nu oefere nimic bun in schimb. Acum, noi cui ar trebui sa dam crezare? In genere, femeia este o fiinta misterioasa si schimbatoare, niciodata nu vei sti cum va reactiona sau cum se va comporta intr-o anumita situatie. Oricum, niciodata nu va fi la fel, tocmai de aceea este asa de greu de inteles si de menajat.

Femeile se comporta diferit, dar in diferite tipuri de situatii si momente cheie. Ce farmec ar mai avea lumea si societatea daca toti am fi la fel si am dori sa actionam la fel. Totul ar fi prea fad, prea perfect, chiar si pentru barbatii care uneori sunt terorizati de toanele femeii. Femeile isi fac planuri si au in minte rezolvari de situatii pentru fiecare tip de relatie avuta in parte, si pentru fiecare tip de scena in parte. Asa sunt construite ele, foarte complexe si foarte pregatite aproape tot timpul pentru orice, chiar daca acel orice va avea un final nu tocmai dorit. 006_Pic3

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.