Asa cum spuneam in postarea precedenta despre felul de a fi al femeilor si despre cum trebuie sa ne comportam cu ele, aceste fiinte sunt dicil de inteles, gandesc mult prea mult si actioneaza doar cum vor ele si vor ca si tu sa faci la fel. Pe langa ce am mentionat anterior despre ele, mai am cateva chestii de adaugat, cu toate ca ar putea fi mult mai multe de spus si de criticat. 

article-2611298-019ABE95000004B0-43_634x835

Asadar, in cazul in care de exemplu un barbat nu este de acord cu ceea ce vrea ea, cu ceea ce spune ea sau cu ceea ce trebuie sa faci din perspectiva ei, atunci gandeste-te mai bine, pentru ca altfel vei avea de-a face cu toanele ei si oricum te va pisa atata la cap pana cand vei renunta la tot ceea ce aveai in minte decis pana atunci. 

O femeie va transforma o situatie banala, un mic conflict casnic in ceva mult mai grandios sau mai exagerat. Prin mici tactici numai de ea stiute te va aduce exact unde va vrea si nu vei mai scapa odata prins in mrejele dorintelor si cererilor ei. Comportamentul feminin este foarte greu de identificat in adevaratul sens al lui, poate crea adevarate iluzii, te poate face sa crezi ca ceea ce ai hotarat pana la urma tine de tine si este benefic tie, cand de fapt totul este numai decizia ei si binenteles ca benefic mai mult ei.

Pentru a te vraji sau convinge sa faci dupa cum vrea ea pana la urma, o femeie poate recurge la trei tactici si metode manipulatoare in prima instanta: povesti emotionante care te fac sa devii plin de compasiune si sa cazi in plasa lor, sa le plangi de mila, ajungand de fapt sa le faci pe plac, explozii de temperament, atunci cand vor sa te faca sa te simti vinovat de ceva si ele sa fie victime, astfel in cele din urma tot ele castigand batalia, si flirturile nevinovate, atunci cand reprezentantele sexului frumos isi folosesc din plin sex-appealul pentru a castiga ceva de la tine. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *