confidence-attracts-every-womenDupa ce am aflat care sunt caracteristicile femeilor si felul in care functioneaza acestea, a venit randul de a prezenta instructiunile de folosire care se pot aplica cand vine vorba de acestea. Daca ai invatat despre femeie si felul ei de a fi sau ai auzit cam cum reactioneaza si cum actioneaza aceasta, trebuie sa pui si in practica aptititudinile si cunostintele acumulate de-a lungul cursurilor, pentru a le cuceri sau a le atrage la tine.

Fii mai ferm cand vine vorba despre comportamentul femeii tale si vei deveni mai atragator pentru ea sau ii vei parea chiar mai putin accesibil si astfel o vei trage ca un magnet. Sa fim realisti, femeile sunt niste adevarati experti in manipulare, in special in manipularea barbatilor din jur. Si nu este doar asta. Pe langa faptul ca femeile manipuleaza prin propria vointa, exista si situatii in care acestea ajung sa obtina tot ce vor si prin simplul lor fel de a fi, fara sa-si dea seama.

Dar acum, ca vei sti cum reprezentantele sexului frumos procedeaza in asemenea situatii, vei vedea clar care le sunt tacticile si in mod spontan vei reactiona si astfel se vor izbi de un zid atunci cand vor mai vrea sa te linguseasca pentru a obtine ceva. Inca ceva, barbatul care este total indiferent si neafectat de comportamentul dramatic al femii este barbatul care va avea cel mai mare succes la ele.

Prin nepasare si indiferenta, tu, ca mascul alfa, vei obtine o putere atat de mare in fata lor, incat toate vor fi atrase si mai tare de persoana ta si iti vor cadea la picioare, pentru ca asa sunt facute femeile, sa iubeasca si sa caute tot ce-i mai inaccesibil pe lumea asta. Demonstrandu-i ca esti ca o piatra, ca stii ce vrei si cine esti cu adevarat, asta va emana o mare forta, forta ce le va atrage inspre tine intocmai ca un magnet.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *