portofel_bershka_unia_dark_pink-4666862630Cu ocazia zilei ei de nastere, de 1 sau 8 Martie, cu ocazia zilei de nume sau fara vreo ocazie speciala, ii poti darui mamei tale un cadou din suflet pe care poti fi sigur ca il va aprecia, la fel cum va aprecia faptul ca esti un copil atat de respectuos, grijuliu si atent. Idei de cadouri si atentii pe care le poti face mamei sau altor persoane de sex feminin, pentru care poti fi sigur ca nu vei fi decat iubit, vor fi enumerate in cele ce urmeaza.

Seturi de ceai/cafea inflorate

Atunci cand esti in pana de idei si nu stii exact ce i-ai putea lua altceva mamei tale, in afara de papuci de casa sau revistele ei preferate, un set de ceai sau de cafea inflorat ar putea constitui un dar deosebit si diferit de cele pe care i le-ai oferit pana acum. Asta va fi o idee foarte buna, mai ales daca mama ta chiar este o conumatoare de cafea sau o iubitoare de ceai.

O pereche de pijamale moi si catifelate

O astfel de pereche de pijamale numai bune de stat in pat si de dormit sunt o perfecta idee pentru o zi mai speciala in care vrei sa o sarbatoresti pe mama ta cea draga. Nu numai ca iti va multumi mai apoi pentru cele mai bune ore de somn si odihna din viata ei, insa se vor simti si foarte catifelate la contactul cu pielea si se va simti foarte rasfatata si alintata.

Un portofel mai classy sau un clutch elegant

Una dintre aceste variante de mai sus poate fi o idee geniala si potrivita pentru o mama care este mereu in pas cu moda, care se vrea a fi eleganta si mereu admirata pe unde merge. Nu numai ca aceste obiecte daruite de tine vor purta mereu amprenta ta, isi va aminti mereu ca fiul/fiica ei s-a gandit la ea, dar de asemenea acestea vor fi la vedere si va putea smulge laude si sunete de admiratie de la cei care o vor vedea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *