imagesExista multe lucruri pe lumea aceasta care nu sunt gratuite si pentru care trebuie sa muncesti sau sa platesti ca sa le obtii. Chiar daca nu platim in bani pentru tot ceea ce ne dorim, tot va trebui sa oferim ceva la schimb pentru a ne face pe plac si a ne indeplini anumite dorinte si nevoi. Timpul, energia, dragostea, sentimentele, banii, toate acestea sunt lucruri pe care le dam la schimb cu ceea ce dorim sa obtinem pentru o viata buna, implinita, satisfacatoare.

Timpul pe care il petrecem alaturi de alti oameni pentru a ne crea relatii, pentru a obtine un sfat, o parere, pentru a crea conexiuni si pentru a solidifica nisre legaturi pe care oricum, intr-un viitor apropiat nu vor mai conta, este cel mai important si cel mai intalnit pret pe care il platim in schimbul multor alte lucruri.

Tocmai de aceea ar trebui sa fim mai atenti pe viitor referitor la cei cu care ne petrecem timpul, la cei care vor sa obtina ceva de la noi fara sa dea insa si ceva la schimb, la persoanele care sunt doar toxice pentru viata noastra si nu ne ofera nimic bun la schimn sau ceva din care am putea invata. In schimb, ar trebui sa ne apropiem si sa investim in acei prieteni, acele persoane care ne aduc doar beneficii vietii noastre si care sunt valorosi pentru dezvoltarea noastra personala.

Ar trebui sa ne traim viata intr-un mod cat mai provocator, sa alegem sa facem doar lucrurile pe care ni le dorim cu adevarat si care nu ne sunt impuse de altcineva. Alegerile personale au fost si sunt in continuare cele mai importante cand vine vorba despre viata si dezvoltarea noastra, asadar hai sa ne stabilim pe viitor niste obiective pe care in timp sa le si indeplinim treptat, totul pentru o viata mai buna si mai satisfacatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *