a creste mareA te stabili la casa ta

La un moment dat, nu voi mai tanji aiurea dupa nori, dupa agitatie si zgomotul care vine ca o caracteristica a faptului ca traiesc intr-un oras grozav. La un moment dat, voi vrea o curte mare, o camera suficient de mare incat sa poata adaposti un pat dublu si daca nu voi vrea un gard alb in fata casei, sunt sigura ca voi vrea ceva suficient de cliseic si in aceeasi masura de satisfacator.

La un moment dat, as vrea sa-mi pot primi familia si prietenii intr-un spatiu unde toti sa poata sta undeva jos si o bucatarie care sa fie mai mare decat un dulap. La un moment dat, voi vrea spatiu suficient pentru a putea creste un caine mare care iubeste sa alerge si un raft de vinuri care sa nu stea drept suport de depozitare a chestiilor din bucatarie.

A te stabili la casa ta nu trebuie sa includa pe cineva anume sau ceva anume(cu toate ca nu va fi rau daca ar exista si cineva cu care sa imparti totul), va insemna pur si simplu, la un moment dat, ca voi fi pregatita sa-mi intind aripile.

A-ti cladi o fundatie

Nu sunt absolut sigura ca 10 ani de acum incolo tot ceea ce am visat si sperat, a dat roade in modul in care am crezut ca o va face, dar este ceva special si captivant in legatura cu faptul ca deja am inceput sa-mi cladesc caramizile pentru o fundatie, care intr-o zi, va creste si va sta pe picioare, si totul va fi doar datorita efortului mare depus(si de asemenea si a efortului depus de altcineva).

Si pentru unii dintre noi, acea fundatie poate fi o vacanta de un an in jurul Europei de Vest sau poate o expeditie in munti de-a lungul tarii cu trei dintre cei mai buni prieteni din timpul liceiului. Poate ca fundatia de acum este un posibil viitor Mr. Right, o casa, trei caini si patru pisici sau poate, o locuinta la tara alaturi de sufletul tau pereche. Oriunde va fi si cu oricine va fi, este reconfortant sa stii ca lucrezi de pe acum la ceva ce tine de viitorul tau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *