Cu totii am avut placerea de a folosi un controller Xbox One, 360  sau Playstation PS4, PS3 si daca esti obisnuit cu o tastatura si un mouse, acestea probabil ca ti s-au parut cam greu de utilizat. A trecut probabil o perioada buna de timp pana cand te-ai obisnuit cu modul in care acestea functioneaza. Cei de la Valve au anuntat ca vor lansa Steam Machine, o combinatie intre un PC si o consola gaming. Se pare ca lansarea acestei console se va amana cu cateva luni pana in anul 2015. Initial cei de la Valve doreau sa o faca disponibila pentru noi incepand cu luna decembrie a acestui an. Valve e companie care ne-a obisnuit cu astfel de amanari pana in prezent asa ca nu ar trebui sa ne surprinda decizia acestora. Avem ani buni de cand tot asteptam lansarea Half Life 3 asa ca 3-4 luni in plus de asteptare ar trebui sa fie o nimica toata.

steam controller
steam controller

Daca vi s-a parut un controller obisnuit greu de utilizat, atunci Steam Controller-ul va fi ceva dintr-o alta dimensiune. Acesta se bazeaza pe un sistem de control cu track-pad-uri. Acestea au de gand sa inlocuiasca vechile stick-uri de pe gamepad-ul traditional. Mai mult de atat gamepad-ul va putea fi folosit si pe un PC care are instalat Steam. Vei putea folosi controller-ul pentru restul jocurilor tale, chiar daca nu sunt disponibile pe Steam.

Steam Machine a fost comercializat intr-un sistem Beta, in care s-au oferit aproximativ 300 de astfel de sisteme diversilor utilizatori. Raspunsul acestora a fost unul nu tocmai pozitiv. Utilizatorii au afirmat ca Steam Controller-ul lasa mult de dorit si multe ar trebui sa fie imbunatatite pentru a se ajunge la un nivel comparativ cu cel al controller-elor disponibile pe piata. Amanarea lansarii Steam Machine va duce probabil la imbunatatirea sistemului si a controller-ului. Asa ca noi fanii Half Life 3, vom face ce facem cel mai bine. Sa asteptam.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *