Cei de la Asus au dezvaluit o serie de produse noi la Computex zilele trecute. Cele care au captat atentia au fost cele din seria ROG (Republic of Gamers). Republic of Gamers este o comunitate Asus destinata utilizatorilor entuziasti in lumea IT. De asemenea produsele de o performanta ridicata sunt clasificate ca facand parte din ROG, facand parte din elita produselor Asus.

Asus ROG Ares III
Asus ROG Ares III

Un prim produs despre care Asus nu a dat foarte multe detalii este un PC destinat gamerilor. Numit ROG G20 Gaming Desktop, acesta va fi un sistem gaming care va incorpora o performanta destul de serioasa sub carcasa superba. Carcasa este una cu un design atractiv si modern. Asus a spus ca fluxul aerului in interiorul carcasei este realizat prin folosirea unui tunel ascuns. Sursa care va alimenta acest PC va fi una externat, asadar ne putem astepta la un PC destul de „tacut”. PC-ul va veni insotit de un procesor din seria Intel Core i7. Pe langa acesta sistemul va detine o placa video de la Nvidia, un GeForce  GTX 780. Un procesor grafic care e putin mai discret decat cele din ziua de astazi. In materie de design PC-ul sta foarte bine si se incadreaza din toate punctele de  vedere in categoria ROG. In functie de componentele alese va trebui sa scoti din buzunar intre 800$ si 1700$.

Dupa cum bine stim, daca vrei sa joci ultimile jocuri din ziua de astazi, trebuie sa ai o placa video pe masura care sa le faca fata. Asus a anuntat o editie limitata a placii de baza AMD Radeon Hawaii XT. Placa video va avea un sistem de racire pe apa. Placa are un total de 8GB de memorie GDDR5. Placa va fi produsa intr-un numar limitat, mai exact doar 500 de astfel de modele vor fi comercializate si fiecare va fi numerotata individual.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *