PS4 PS Vita
PS4 PS Vita

Chiar si inainte de a lansa consola Playstation 4, au fost zvonuri vehiculate pe internet confrom carora Sony ar urma sa comercializeze atat consola Playstation PS4 cat si mini consola PS Vita in acelasi pachet. Folosind entuziasmul creat prin intermediul acestor zvonuri si profitand de dezastrul PR al celor de la Microsfost Xbox One, Sony a decis ca acesta este momentul oportun pentru adaugarea consolei PS Vita in pachetul unui Playstation PS4. Porbabil ca vor pierde niste bani in vazarea de PS Vita, dar daca luam in considerare ca acestea nu se vindeau foarte bine, faptul ca Vita va ajunge in casele utiliztorilor este un succes.

Noi utilizatorii nu am vazut pana in prezent acest bundle, sau poate cei de la Sony nu au vrut sa forteze nota prea mult, dar acum site-uri mari precum Amazon si Bes Buy au oferte care ne fac pe plac. Bundle-ul include atat sistemul Playstation PS4 cat si PS Vita.

Initial cei de la Sony au spus ca ideea este una buna si ca se vor gandi la aceasta. Apoi zvonurile au inceput sa se raspandeasca din ce in ce mai mult ca produsele vor veni la pachet odata cu sarbatorile sfarsit de an, ceea ce nu s-a intamplat.

Conform publicatiilor si ofertelor cele doua echipamente destinate gamerilor vin la un pachet cu un pret combinat de 559.98$. Pachetul contine un PS4 un PS Vita si o copie a jocului Borderlands 2. Daca ar fi sa le cumperi pe toate in mod individual ai ajunge sa platesti cu 40$ mai mult. Nu este o diferente foarte mare de pret. Aceste preturi sunt disponibile pentru moment doar in Statele Unite ale Americii.

In Europa preturile vor diferi putin. Spre exemplu cei de la Amazon au postat ca vor pune pachetul la dispozitia francezilor incepand cu data de 4 iulie la un pret de 579.99 Euro, putin mai scump decat pachetul identic din SUA.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *