Powerpoint-ul este cel mai des folosit program cand vine vorba de realizarea de prezentari. Fie ca urmeaza sa realizezi o prezentare pe care o vei folosi in afaceri, in scopuri educationale sau in scop personal, programul este o varianta la care multi dintre noi am apelat.

Prezi
Prezi

Cu toate ca Powerpoint-ul este un program foarte usor de folosit, acesta nu ofera o libertate foarte mare in privinta creativitatii. Ai sabloane prestabilite pe care poti lucra si elemente grafice sau de animatie care nu impresioneaza atat de mult cum ti-ai dori.

Ei bine exista mai multe alternative pentru acest software printre care enumeram:

1. Prezi

Prezi este un program foarte usor de folosit si cu ajutorul acestuia vei putea realiza prezentari care vor fi mult mai dinamice si captivante decat prezentarile realizate in PowerPoint. Iti vei putea sistematiza informatia si modul in care se face trecerea de la o idee la alta in asa fel incat sa mentii atentia spectatorilor de partea ta.

2. Emaze

Prezentarile tale vor arata incredibil daca vei folosi aceasta alternativa Powepoint. Ai numeroase sabloane din care poti alege si vei fi cu singuranta impresionat de optiunile si libertatea care ti-o ofera programul.

3. PowToon

La prima vedere poate fi un program foarte greu de folosit. Mai ales daca stai sa te gandesti ca poti realiza video-uri folosindc animatii care mai de care mai complicate. Dar aceste animatii sunt realizate foarte usor. Nu ai nevoie de pregatire profesionala pentru a utiliza acest program si cu siguranta vei ajunge la o prezentare finala care va fi pe placul spectatorilor tai.

4. Knovio

Knovio este un program gratuit care iti ofera libertatea de a crea prezentari captivante. Poti integra fisiere video si audio si sa le sincronizezi chiar si cu o prezentare Powerpoint deja creata. Avand in vedere ca programul este unul free poti sa te joci foarte mult cu optiunile oferite si vei fi foarte multumit de rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *