Fire Phone
Fire Phone

Amazon este o companie recunoscuta pentru serviciile lor de comert online. In ultimii ani insa compania a inceput sa fie un adevarat competitor pe piata device-urilor mobile si in lumea TV. Amazon Fire TV este un sistem care se apropie de perfectiune, foarte putin utilizatori avand neplaceri sau nemultumiri in legatura cu acesta. De asemenea produsele din seria Kindle au reusit sa acapareze piata destul de rapid. Atentia pentru micile detalii din partea Amazon a dus la succesul acesteia pe piata.

Amazon ne-a prezentat pana acum un reader, o tableta un sistem TV, dar lipsea un smartphone. Acum gama produselor Amazon se pare ca are un nou membru. Smartphone-ul Fire Phone este cel ce va completa gama de produse.

Inainte de lansarea telefonului pe internet si in lumea smartphone-urilor se vehicula un zvon care spunea ca telefonul Amazon va veni cu un display 3D. Amazon se pare ca a ascultat dorintele utilizatorilor si a venit cu un sistem numit „dynamic perspective”. In esenta sistemul presupune utilizarea celor 4 camere aflate in colturile telefonului sa urmareasca pozitia fetei utilizatorului. In functie de pozitia fetei sistemul de operare va schimba interfata in asa fel incat sa creeze un efect 3D. O tehnologie inovativa care cu siguranta va fi un motiv in plus pentru cumpararea Fire Phone.

Telefonul nu este unul care concureaza pentru cel mai bun telefon al momentului, dar cu siguranta este un telefon din gama de top. Acesta vine insotit de un procesor quad core Snapdragon de 2.2 GHz, 2GB de memorie RAM si o camera foto de 13 megapixeli. Camera vine insotita cu un senzor pentru stabilizarea imaignii pentru fotografii clare. Pentru a nu fi zgariat prea usor ecranul de 4.7 inch este acoperit de Gorilla Glass 3 si in marigin vine cu un finisaj din cauciuc pentru o mai buna aderenta in mana utilizatorului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *