Bungee JumpingAjungi la un moment dat sa te saturi de toate nebuniile pe care le intalnesti in viata de zi cu zi la serviciu in viata de familie sau alaturi de prietenii tai. Pur si simplu doresti sa scapi putin de tot ce se intampla si de aceea o vacanta pare a fi solutia perfecta. Evadarea perfecta din viata de zi cu zi nu este una tocmai usoara de realizat si uneori aceasta evadare poate fi una care nu numai te va scapa de restul lucrurilor ci e posibil sa te nu te mai intorci.

Acest lucru avea sa il pateasca o tanara din Australia care a decis sa fuga intr-o calatorie in Africa de Sud. Mai exact aceasta a decis sa viziteze cascada Victoria din Zimbabwe. Cascada este una impresionanta fiind una din cele mai mari caderi de apa din lume. Pentru a isi face vacanta una cu adevarat de neuitat, Erin Langworhy de 22 de ani a decis ca doreste sa faca bungee jumping. Aceasta si-a luat inima in dinti si s-a urcat pe podul Victoria din apropiere pentru a sari cu coarda. Din nefericire coarda s-a rupt si tanara a ajuns sa plonjeze o distatanta de 111 metri in aer liber. Aceasta a ajuns in raul Zambesi, care este plin de crocodili si a fost foarte aproape de a isi pierde viata. Tanara a fost purtata de ape pentru mai bine de 40 de minute pana cand aceasta a reusit sa se agate de o stanca. Australianca a fost mai apoi trasa la mal de un angajat al firmei de bungee jumping.

Dupa mai bine de 5 ore de la incidend aceasta a ajuns la spitalul din Victoria Falls pentru ingrijiri medicale. Desi a cazut de la o inaltime destul de mare si avea plamanii aproape distrusi aceasta a reusit sa supravietuiasca fara rani majore. La doar doua spatamani aceasta si-a revenit si a plecat spre casa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *