kickstarterDesi este destul de greu sa pornesti intr-o afacere daca nu ai fondurile nesare pentru aceasta ai putea lua in considerarea oportunitatea de a prezenta afacerea pe Kickstarter. Kickstarter a pornit ca un proiect destul de mic acu 5 ani. In anul 2009 site-ul a fost lansat cu scopul de genera fonduri pentru proiectele postate pe acesa. In doar cei 5 ani de la lansare site-ul a reusit sa stranga mai bine de 1 200 000 000 de dolari si sa sustina peste 65 de mii de proiecte de succes.

Printre proiectele care s-au remarcat in acest fel au fost urmatoarele:

Pono Music Player

Acest Music player este creatia lui Neil Young care se doreste a fi un music player diferit, avand o capacitate de stocare de 128 de GB. In limbaj mai pe intelesul tuturor vei putea stoca pana la 2000 de melodii la calitate de studio fara mari probleme. Pentru inceput proiectul dorea sa stranga bani in suma totala de 8 00 000 de dolari, dar incet incet acesta a ajuns la suma de 6,2 milioane de dolari.

Ouya

Consola gaming Ouya se dorea a fi un proiect destul de ambitios. Pentru doar 99 de dolari avea de gand sa primesti un controller Ouya, si o consola care iti oferea jocurile de care avea nevoie. Ouya este acum valabila pe Amazon, target, Best Buy si GameStop. Proiectul dorea sa stranga fonduri de 950 000 de dolari si a reusit sa acumuleze peste 8,5 milioane de dolari.

Reaper Miniatures Bones

Reaper Miniature Bones avea ca scop producerea de figurine in miniatura pentru jocuri de tip board-game. Proiectul a dorit inital sa straga suma de 30 000 de dolari suma ce a acumulat-o in doar cateva ore de la postare. Aproximativ 15 000 de sustinatori au donat bani pentru a face acest proiect o realitate. Banii totali stransi au cumulat 3,4 milioane de dolari. Dupa acest succes a fost realizata o a doua campanie asemanatoare care a strans la randul sau 3.2 milioane de dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *