Patriot Saloon
Patriot Saloon

In cazul in care vei ajunge sa vizitezi orasul New York, cu siguranta ca vei dori sa petreci si sa te simti bine. Indiferent de modul in care ai de gand sa petreci, va trebui sa mergi macar o noapte in cateva din cele mai bune localuri de distractie din oras. Unele dintre acestea iti vor oferi acelasi sentiment pe care ti-l dau barurile pe care le vezi in filmele americane.

McFadden’s

Acest local este localizat pe 800 2nd Ave in Midtown. Este locul in care cei mai multi tineri practicanti de economie ajung sa vina si sa isi petreaca noptile de joi, vineri si sambata. Asaca daca doresti sa te simti ca un bancher de pe Wall Street, tot ce trebuie sa faci este sa vii in acest local imbracat la costum si cu siguranta ca te vei simti ca acasa. Bautura preferata de cei care isi petrec sfarsiturile de saptamana aici, e codka, aceasta cu aroma de merisoare. De asemenea daca vei alege sa bei whiskey in aces local nu vei da gres, si vei putea iesi din local si sa agati femei spunand ca esti un adevarat bancher.

Patriot Saloon

Fiind localizat in tribeca pe 110 Cambers Street, Patriot saloon este locul unde Barney Stinson statea si agata femei. Aici vei gasi doar oameni la costum si cravata care poarta discutii cu vemei in fuste scurte si colorate. Bartenderii sunt foarte amabili si intregul bar are un look tipic american cu un sentiment de patriotistm bine integrat. Ceea ce face acest local unul de avut in vizur este ca ai shot-uri de margarita la doar 2$, mai ales in duminicile de vara, shoturi de Jamesoon sau Fireball. Tot ce trebuie sa faci este sa sari in costumul tau si sa te indrepti cu pasi repezi catre acest local, acesta este foarte aproape de statia de metrou din Chambers Street, asa ca nu vei avea nici o problema in a ajunge acasa, trebuie doar sa cobori scarile cu grija.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *