fiiseducatoe-1375455969Flirtul este cea mai mare putere a femeilor daca este aplicat ca la carte. Sigur, si flirtul poate fi o arta care sa te ajute sau nu sa fii seducatoare. In cazul in care iti doresti sa fii o femeie misterioasa, seducatoare, sexy trebuie sa tii cont de anumite lucruri. Chiar daca ai defectele tale si le constientizezi trebuie sa stii sa le ascunzi in fata celorlalti. Cu totii avem defecte insa depinde de fiecare persoana in parte daca le expune sau nu. Orice femeie isi doreste sa se afle in centrul atentiei. Iata cateva lucruri care te vor plasa in centrul atentiei ca fiind o femeie sexy, surprinzatoare,seducatoare:

In primul rand, trebuie sa te iubesti foarte mult pe tine. Este imposibil sa te faci iubita de ceilalati daca nu te iubesti pe tine. Pentru a fi cuceritoare trebuie sa iti iubesti trupul si felul de a fi indiferent care sunt defectele tale. Defectele sunt lucruri absolut normale pe care le are orice om. Fii constienta de ele insa nu fi atat de transparenta incat sa le arati inainte de a vedea calitatile.

Un alt lucru care te face seducatoare si puternica este faptul ca nu trebuie sa disperi niciodata. Chiar daca se intampla un lucru care iti provoaca neliniste nu lasa sa se vada disperarea pe fata ta. Fii o persoana care stie cum sa reactioneze in orice situatie si asta te va face sa fii sexy si provocatoare.

De asemenea, conversatia pe care o ai cu anumite persoane este foarte importanta. Renunta la vechile obiceiuri de a vorbi despre retete culinare atunci cand porti o conversatie importanta. Fii seducatoare prin replici destepte, originale si care te caracterizeaza. Nu apela niciodata la replici „smechere” pe care le-ai vazut in filme. Este foarte important sa stii ceea ce trebuie sa vorbesti pentru a putea fi considerata o femeie atragatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *