652x450_109777-5-motive-sa-intri-intr-o-relatie-cu-fiecare-zodieToate lumea isi doreste sa isi gaseasca marea dragoste care sa le ofere echilibru, stabilitate, implinire sufleteasca, fericire. Nu putem sa stim ce va avea de gand sa ne aduca viitoarea relatie deoarece nu stim daca ne vom intelege sau, nu stim durata pe care se poate intinde marea dragoste. Putem sa fim foarte fericiti intr-o relatie de 1 luna sau in alta de o viata. Si de unde am putea noi sa stim care este persoana potrivita pentru intreaga viata? Ei bine, nu avem de unde sa stim aceste lucruri.

Am auzit de multe ori cum unele femei descriu un anume prototip de barbati, de esemplu: „imi doresc sa fie inalt, musculos, cu ochii albastri, etc”. Aceste prototip nu ar trebui sa existe pentru ca o persoana nu poate fi judecata dupa aspectul fizic ci dupa felul in care ne simtim in preajma persoanei respective.

Barbatul potrivit stie ca esti frumoasa machiata si naturala, te iubeste asa cum esti. Mai mult, el stie sa te sprijine in orice moment al zilei si in orice perioada a vietii tale. In plus va placeti atat de mult incat nu puteti sa rezistati unul altuia si abia asteptati ocazia sa va furati un sarut sau sa fiti impreuna.

Este barbatul potrivit daca iti doreste sa impartasesti absolut tot cu el pentru ca stii ca el este mereu „acolo”, te asculta si te intelege. De fiecare data cand ti se intampla ceva rau esti sigura ca vei gasi sprijinul de care ai nevoie in bratele lui.

Este cel mai bun pentru tine daca este de acord in ceea ce priveste romantismul indiferent care este parerea ta despre el, sunteti compatibili in acest sens. Este potrivit daca nu doar ca te aude vorbind ci te si asculta si eventual iti da sfaturi. este foarte important ca persoana de langa tine sa stie sa te asculte atunci cand ai nevoie de un sprijin.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *