paine2Cu siguranta stii deja ca painea ingrasa. Elementul interzis in momentul in care tineti o dieta este painea. Ea este cea mai bogata in carbohidrati si din acest motiv ingrasa foarte mult. In cazul in care v-ati hotarat sa tineti o dieta trebuie sa renuntati sa mai mancati painea in cantitati mari.

Un lucru este cert: absolut toate felurile de paine ingrasa. Nu exista un fel de paine care ingrasa mai mult sau mai putin pentru ca atat painea alba cat si painea de grahan sau cu tarate ingrasa in aproape aceeasi masura. Diferenta consta in faptul ca o paine integrala are mai multi nutrienti decat painea alba insa nu putem discuta despre diferente in ceea ce priveste felul in care ingrasa.

Painea nu trebuie sa fie eliminat definitv din alimentatie insa daca doriti sa slabiti sau sa va mentineti greutatea va trebui sa mancati mai putine felii decat de obicei.  Nutritionistii spun ca la o masa nu ar trebui sa consumati mai mult decat 2 felii de paine chiar daca este integrala sau alba.

Pentru a manca mai putin paine ai putea sa renunti la sandwich-ul format din doua felii de paine si sa folosesti doar una dintre ele. S-ar putea sa nu il consideri un sandwich in adevaratul sens al cuvantului insa vei manca mai putina paine si astfle vei fi mult mai sanatos.

In momentul in care consumi orez, paste, hriscsa, cartofi, mazare sau alti carbohidrati ar trebui sa eviti sa consumi si paine. Alimentele enumerate au suficienti carbohidrati si de aceea nu trebuie sa le consumi pe ambele.

De asemenea, in momentul in care mancati carne aceasta are foarte multe proteine iar impreuna cu carbohidratii vor ingreuna digestia. Din acest motiv trebuie sa reduci cantitatea de paine pe care o consumi si sa nu o combini cu alte ingrediente care dauneaza siluetei tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *