sfatulparintilor_ro_sex_ce_observa_femeile_97171500Un cuplu merge foarte bine daca nu exista gelozie. Gelozia este un lucru total destructiv pentru relatiile noastre deoarece acesta denota neincrederea in persoana de langa noi.

Gelozia este considerata un adevarat dusman pentru ca poate distruge o relatie de poveste in doar cateva clipe. Este suficient ca unul dintre parteneri sa aiba macar o doza cat de mica de gelozie si lucrurile vor incepe sa se mai strice.

Am auzit de foarte multe ori cum ca nu poti sa iubesti fara sa fii gelos. Cu alte cuvinte, gelozia este cea care denota adevarata dragoste. Am putea sa spunem si acest lucru. In momentul in care tinem foarte mult la o persoana si nu vrem sa o pierdem poate aparea gelozia. Insa despre aceasta gelozie putem spune ca este doar o modalitate de a te exterioriza atunci cand nu vrei sa pierzi persoana de langa tine.

Acum, vorbim despre gelozia destructiva care distruge relatiile. A nu avea incredere in celalalt partener este ca si cum ai avea o relatie fara nici un viitor. Oricat de mult ai crede tu ca relatia ta este cea mai potrivita lucrurile nu sunt deloc asa. Increderea intre parteneri este principalul pilon care tine o relatie vie. In momentul in care incepeti sa va suspectati in absolut tot ceea ce faceti inseamna ca exista o mare problema.

Cum puteti scapa de gelozie? Simplu! In primul rand este foarte important sa ai incredere in tine ca si persoana. Degeaba spui ca ai incredere in partener daca cu fiecare ocazie il suspectezi in ceva. Increderea de sine este cea mai importanta pentru a invinge aceasta boala. In momentul in care aveti incredere de sine nu va mai este atat de frica ca va puteti pierde partenerul si implicit, gelozia ar trebui sa dispara. Oferiti-i sufiecient de mult spatiu partenerului pentru ca el nu isi doreste cu siguranta sa fie constrans mereu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *