mohoriciNervii sunt cei care ne duc catre regrete si perzanie si cred ca sunteti de acord cu mine. Cu totii avem momente de slabiciune si reactionam gresit in anumite situatii si mai apoi regretam. Traim in aceasta lume in care oamenii au probleme foarte multe pe cap si nu pot sa le mai faca fata. Intr-un moment de impas, cand simte ca are prea multe lucruri pe cap omul incepe sa reactioneze gresit si sa regrete mai tarziu.

In momentul in care suntem constransi sau simtim ca nu putem sa facem fata tuturor provocarilor suntem tentati sa luam anumite decizii de moment sub inflenta nervilor. Sigur ca aceste decizii sunt regretate de cele mai multe ori.

Spunem lucruri urate si ii ranim pe cei din jurul nostru fara sa ne dam seama decat dupa ce faptul este deja consumat. Exista anumite momente in care trebuie sa ne controlam ca sa dam dovada de putere si stabilitate.

In primul rand, suntem nervosi din cauza unui mediu sau din cauza unui conflic. Ei bine, ar trebui sa facem in asa fel incat sa evitam conflictul sau mediul respectiv si sa incercam sa ne intregram in altul. Respiratia va avea tendinta de a fi mai puternica in momentul in care sunteti nervosi si de aceea pentru a controla starea de nervozitate este bine sa incercati sa controlati si respiratia.

Apoi, trebuie sa avem un oarecare echilibru personal pentru a putea depasi starile de nervozitate. Daca facem anumite sedinte de autocontrol cu siguranta vom reusi sa ne controlam nervii si sa nu ne manifestam tocmai atunci cand nu ete cazul. Chiar si situatiile care par ca nu au nici o solutie sau nici o varinata de rezolvare trebuie sa fie depasite. Indiferent cat de greu ni s-ar parea orice moment poate fi depasit astfel incat sa nu ne manifestam nervii.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *