curatenie-bucuresti-constantaCuratenia este o problema pentru majoritatea femeilor. Cand spun problema nu ma refer la o curatenie in adevaratul sens al cuvantului ci ma refer la faptul ca ele doresc foarte mult sa aiba o casa cat mai curata. De multe ori am auzit faptul ca o femeie este caratcterizata de casa si de curatenia din casa. Este destul de greu sa o mentii fara sa faci o alta curatenie decat cea de sambata.

Sambata este ziua in care toata lumea ar trebui sa faca cate o curatenie generala in casa insa acest lucru nu este suficient. Sunteti de acord cu mine, nu-i asa? Pentru a putea mentine curatenia o saptamana trebuyie sa tineti cont de cateva sfaturi. Iata-le:

Un mare secret al curateniei permanente este acela al patului. Cu siguranta dimineata te trezesti prea greu sau nu mai ai timp sa iti faci patul. Ei bine, acest lucru este primul pas spre un aspect de casa dezordonata. In cazul in care patul dintr-o incapere este dezordonat atunci si camera va arata dezordonata. Incearca sa iti faci timp in fiecare dimineata si sa faci patul. Astfel, cand te vei intoarce totul va arata mult mai bine.

De asemenea, chiar daca crezi ca nu ai suficient timp incat sa te apuci de aerisit, ar trebui ca in timpul in care te imbraci sa lasi macar 5 minute geamul deschis pentru a aerisi. Nu este deloc greu si casa va fi mult mai improspatata.

O casa arata extrem de dezordonata mai ales atunci cand sunt haine aruncate prin casa. Este suficient sa existe cateva hainute care stau pe fotoliu iar camera arata dezastruos. In cazul in care nu ai deja, ai nevoie de un cos special pentru rufe murdare in care sa le depozitezi. Astfel, dupa ce te dezbraci de o haina nu o mai lasa pe fotoliu si pune-o in acest cos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *