training
training

Fiecare zi, aceeasi rutina: ajungi la birou, iti verifici e-mail-ul, rapsunzi la mesaje, iei pranzul, mai verifici alte mesaje, vorbesti la telefon si tot asa de la o zi la alta. Daca simti ca stagnezi in cariera, este timpul sa iei masuri. O buna modalitate de a aduce imbunatatiri carierei este sa inveti si sa ii antrenezi si pe altii, sa devii mentor. Pe langa raspunderea in plus acest lucru aduce si beneficii precum cele enumerate in continuare.

1. Iti dezvolti si perfectionezi abilitatile proprii

Cea mai buna modalitate de a te perfectiona este a-i invata pe altii. Ai fost deja in pielea lor, stii care sunt cele mai bune sfaturi pe care poti sa le oferi, iar ajutandu-i pe ei iti imbogatesti si experienta proprie.

2. Iti imbunatatesti abilitatile de comunicare

Fie ca realizezi sau nu, a fi trainer iti va dezvolta abilitatile interpersonale, ajutand in mai multe aspecte ale carierei. Cei pe care ii inveti gandesc, asimileaza informatia si comunica in mod diferit si a invata sa te adaptezi la diversele stiluri ale fiecaruia iti va dezvolta acele talente de rezolvare a conflictelor.

3. Te vei simti mai angajat si motivat in cariera

Angajamentul joaca un rol vital in dezvoltarea personala la locul de munca. A fi mentor pentru cineva creaza un sprijin psiho-social, ce da un sentiment in plus de competenta. Aceste sentimente iti vor da o senzatie de implinire si de multumire, vei realiza importanta rolului pe care il ai in companie.

4. Vei progresa si vei fi promovat mai repede

Printre numeroasele beneficii de a face instructaje cu alti angajati se numara si faptul ca iti vei adauga valoare ca si angajat al firmei; vei dobandi in tot acest timp capacitati manageriale si vei avea sansa de a fi un bun candidat pentru urmatorul post de manager ce se va elibera. Astfel ajungem – pentru ca tot timpul se ajunge la asta – si la aspectul financiar: unul din beneficii este ca vei castiga mai mult prin aceasta metoda.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *