console
console

In zilele noastre, gamerii sunt pusi fata in fata cu o problema: alegerea unei console conform nevoilor proprii. Iti plac jocurile intr-o asa masura incat pur si simplu nu te mai saturi de ele? Vei fi surprins si rasfatat de diversitatea de console de jocuri disponibile pe piata. Pentru gamerii din toata lumea nu ar putea exista un moment mai potrivit decat acum.

In perioada curenta piata s-a transformat intr-un adevarat camp de lupta pe segmentul consolelor si jocurilor video. Printre cei mai importanti producatori de console se numara Microsoft, Sony si Nintendo, fiecare dintre acestia lansand console de ultima generatie ale caror specificatii par scoase din filmele SF.

Ghid de achizitie pentru o consola

Conteaza mult aspectul pentru tine? Conteaza dimensiunile, felul cum arata consola? Daca iti doresti ca aceasta sa se incadreze bine in decorul livingului, recomandarea este pentru un PlayStation 4, care are o carcasa slim si un design futuristic. Consola Wii U, pe de alta parte, are un aspect mai plat, arata ca un CD player compact, fiind insa considerabil mai mica decat Xbox One. Nici aceasta din urma nu arata rau, insa designul sau robust poate sa nu fie pe gustul tuturor.

Jocuri futuriste vs. Stil Arcade – cand vine vorba de grafica, cei doi mari competitori sunt Xbox One si PlayStation 4, care s-au indepartat mult de Wii U. Acesti doi grei in domeniul consolelor suporta rezolutii 4K, in timp ce Wii U nici macar nu ajunge la o rezolutie full HD.

Esti un mare fan al jocurilor multiplayer? Wii U are optiuni pentru joc multiplayer foarte limitate, fiind foarte putine jocurile ce pot suporta aceasta facilitate. Atat Xbox One cat si PS4, pe de alta parte, au extrem de multe facilitati pentru modul multiplayer. Xbox One are Xbox Live, care conecteaza milioane de jucatori online, in timp de PlayStation Network este de asemenea un hub urias pentru actiune multiplayer.

Pe langa acesti factori, mai trebuie sa tii cont si de controller, trebuie sa te simti bine si comod in timp ce il folosesti, de asemenea trebuie sa iei in considerare si jocurile pe care urmeaza sa le joci sau daca iti doresti o simpla consola pentru jocuri sau un adevarat media center. In cele din urma totul se rezuma la bani, astfel si aici trebuie sa fii atent la costuri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *