casa amanet

In vremurile in care traim devine uneori destul de dificil sa facem rost de bani, mai ales cand se impune nevoia unei sume mari intr-un timp scurt. Daca nu mai indraznesti sa te imprumuti de la rude, prieteni sau cunostinte, vei alege sa apelezi la un imprumut bancar. Formalitatile pot insa sa dureze, raspunsul si autorizarea pot sa vina mai tarziu decat ai nevoie, si din nou esti pus in dificultate. Solutia salvatoare vine de la casa amanet.

In cadrul acesteia poti obtine imprumuturi rapide, pe o perioada determinata de timp, mai scurta sau mai lunga. Vei garanta cu un bun, cu un obiect de valoare ce iti apartine, bun care va fi evaluat corect, iar imprumutul iti este oferit imediat, fara zeci de hartii de semnat si verificari precum la banca. Se pune intrebarea – ce bunuri poti duce la o casa de amanet?

Pe primul loc se situeaza obiectele de valoare, precum bijuterii din metale pretioase, in special aur si argint. La casele de amanet poti chiar sa vinzi aur si argint, sunt incluse si aceste servicii pe langa cele de imprumut rapid. Atat aurul, cat si argintul, sunt evaluate din punct de vedere calitativ, dupa gradul de uzura si gramaj.

Continua lista bunurilor ce pot fi duse la amanet cu obiecte de valoare precum ceasuri, bijuterii de lux si antichitati. In zilele noastre casele de amanet si-au extins gama de produse ce pot fi amanetate, astfel pot fi aduse si electronice si electrocasnice pentru a garanta un imprumut. De la telefoane, smartphone-uri, laptopuri, sisteme audio, pana la alte aparate mai sofisticate precum tablete, televizoare led sau altele.

Produsele ce pot fi amanetate difera de la o casa de amanet la alta, astfel la unele case de amanet poti duce chiar si autoturisme pentru a garanta un imprumut. Singura conditie este sa fii proprietarul acelui bun. Avantajul pe care il ofera casele de amanet este si posibilitatea cumpararii de bunuri de acolo. Daca bunul nu este ridicat prin rambursarea imprumutului si achitarea comisionului aferent, casa de amanet il pastreaza si il poate valorifica, astfel ai ocazia sa gasesti acolo electronice si electrocasnice la preturi mai mult decat acceptabile.

Avantajul caselor de amanet este ca vin in satisfacerea nevoilor atat pentru persoane fizice care doresc un imprumut rapid pe termen scurt, cat si a firmelor ce au nevoie de sume mai mari de bani. Ce poate fi mai simplu si mai usor cand ai nevoie de bani rapid? Casele de amanet, dupa cum am mai spus, ofera solutia ideala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *