Visele urate sau cele ce provoaca frica si anxietate, te pot lasa cu o stare de neliniste dimineata. Adesea interpretarea viselor face legaturi si paralele intre viata reala si vis, din punct de vedere psihologic visul este considerata o reflectie a subconstientului uman, punct de plecare in intelegerea semnificatiei viselor.

Interpretarile cosmarurilor pot fi din cele mai diverse, dam in continuare cateva exemple de situatii si vise urate cu posibilele lor semnificatii.

Moartea – experienta mortii in vis poate fi foarte traumatizanta si te poate lasa cu un sentiment asociat unei premonitii, precum ca ar putea sa se adevereasca. Este totusi foarte rar sa se intample asa ceva. De obicei moartea in vis inseamna o schimbare importanta ce urmeaza sa aiba loc in viata celui ce viseaza – incheierea unui capitol si inceperea altei etape.

A fi urmarit in vis este un lucru obisnuit, de obicei reflecta o stare de anxietate, o frica de un aspect al vietii sau de o situatie anume. Mai poate semnifica de asemenea tendinta celui ce viseaza de a fugi tot timpul de probleme sau nevoia de a evita confruntarile. In functie de faptul daca persoana este urmarita sau urmareste pe cineva semnificatia se schimba dramatic. A urmari pe cineva sau ceva semnifica realizarea iminenta a unei ambitii, a unui obiectiv propus.

Caderea dintilor. Cosmarurile in care iti cad dintii, sau in care gasesti doar locul in care acestia erau pot fi foarte realiste si provoaca o mare confuzie in ceea ce priveste interpretarea. Per total semnifica o nesiguranta asupra aspectului fizic sau o forma de respingere conectata cu aprecierea asupra propriei persoane.

Intelegerea semnificatiei cosmarurilor te poate ajuta sa treci mai usor peste acele sectiuni din viata ce necesita mai multa atentie. Visele deschid o fereastra catre subconstient, oferind celui ce viseaza posibilitatea de a rezolva situatiile ce provoaca nesiguranta, anxietate sau frica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *