design

Ai o afacere si te gandesti sa o promovezi? Poate ca business-ul este la inceput de drum sau poate ca nu, bugetul poate sa nu fie suficient sau chiar inexistent si astfel trebuie sa gasesti o solutie pentru ca afacerea sa prospere, sa fie mai cunoscuta.

O solutie eficienta pe care poti sa o alegi si de care vei putea apoi beneficia oricand este crearea unui site. Afacerea ta va avea doar de castigat, in momentul de fata totul trece in online, deci nu ai de facut decat acest pas important de a-ti face un site pentru afacere. Este o metoda la indemana, rentabila si foarte utila de promovare.

Alegerea unei firme care sa iti creeze site-ul poate sa te puna in incurcatura. Apelezi la o recomandare a unui prieten, a unei cunostinte, mai citesti forumuri si testimoniale. Personal am ajuns la recomandarea unui amic sa lucrez cu cei de la IT Exclusiv. Nu aveam nevoie de cine stie ce site, un micut magazin online imi era suficient. Cand am vazut insa rezultatul am ramas de-a dreptul uimit.

Specializati in mai multe sectoare, cei de la IT Exclusiv ofera de la web design, creare de site-uri de prezentare si magazine online pana la servicii de promovare a site-ului, marketing online si consultanta tehnica in orice problema legata de site. Totul la un pret rezonabil, totul realizat cu profesionalism. Site-ul mi-a fost realizat conform specificatiilor si chiar mi-a depasit asteptarile.

M-au facut sa inteleg ca un magazin virtual ajuta extrem de mult si are un cost mult mai mic fata de cel al deschiderii unui magazin real. Importanta online-ului in zilele noastre nu poate fi negata si o buna metoda de crestere a vanzarilor este crearea unui magazin online. Obtii astfel o mai mare expunere, afacerea devine mai vizibila, ai mai multi clienti potentiali si dintre acestia vei converti cativa si in clienti efectivi. Avantajul de a lucra cu IT Exclusiv este faptul ca site-urile pe care le realizeaza sunt total administrabile de catre proprietar, spre exemplu poti sa adaugi produse noi si preturi, poti elimina produse ce nu mai exista pe stoc si asa mai departe.

Chiar si pe partea de promovare si optimizare pentru motoarele de cautare am fost ajutat. Am gasit un aliat de nadejde pentru afacerea mea in IT Exclusiv, recomand tuturor colaborarea cu ei!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *