PayPal este una din cele mai folosite modalitati de plata online. Gestionarea tranzactiilor prin intermediul internetului nu mai este de mult timp o noutate. Poti primi si trimite bani, poti face plati pentru cumparaturi sau poti sa iti achiti facturile si asa mai departe. Fara indoiala PayPal este metoda folosita cel mai des, insa au aparut si numeroase alternative la fel de eficiente si cautate de catre utilizatori.

Payoneer – sistem de plata realizat in 2005, are in momentul de fata disponibilitate inpeste 200 de tari. Ofera servicii de realimentare a cardurilor de debit, in plus fata de platile si transferurile online. Crearea contului este gratuita, insa activarea sa necesita o plata. Exista de asemenea si o taxa de mentenanta anuala ce ajunge in jur de 30 de dolari.

Paymate – sistem lansat in 2001, in Australia. Sunt acceptate plati in dolari australieni, americani si din Noua Zeelanda, dar si in moneda europeana. Este o optiune recomandata chiar de eBay ca fiind una din cele mai sigure modalitati de plata.

Skrill – initial denumit Moneybookers, are sediul in Marea Britanie. Lansat in 2001, a reusit sa atraga intr-un an si jumatate peste 2 milioane de utilizatori inregistrati. Skrill isi recunoaste utilizatorii cu ajutorul adreselor de e-mail.

Google Wallet – mai mult o platforma de plata pentru dispozitive mobile, functioneaza eficient pe astfel de dispozitive indiferent de producator: Apple, Motorola, LG, Samsung etc. Sunt acceptate cardurile MasterCard si Visa, iar locatiile in care se accepta astfel de plati sunt destul de numeroase.

Platile prin Amazon, Stripe, Dwolla, WePay, Authorize.net sau Braintree sunt alte variante la care recurg utilizatorii. Toate aceste alternative stau la dispozitia doritorilor si sunt de incredere. Cu toate acestea PayPal se dovedeste in continuare a fi cel mai renumit sistem de plata disponibil online. Utilizatorul are insa la dispozitie o gama larga de optiuni, chiar daca foloseste deja PayPal poate sa incerce si poate experimenta si cu celelalte modalitati de tranzactionare online, dupa bunul plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *