ventilator braco

In special in randul celor ce locuiesc la casa, la curte, se face adesea simtita nevoia de a avea un spatiu de depozitare in subsolul casei, la demisol sau chiar o cladire sau hala separata ce poate fi folosita si drept garaj si drept spatiu de depozitare pentru altele. Aceste spatii trebuiesc amenajate corespunzator si un aspect extrem de important ce nu poate fi ignorat este ventilatia.

Daca o solutie pentru un beci mic sau un garaj nu impune un sistem de ventilatie de mare putere, in cazul spatiilor mai mari acesta este absolut necesar. Prin ventilatie se asigura acel climat favorabil, se evita aerul viciat iar fluxul de aer constant rezolva de cele mai multe ori si problema prafului si poluarii.

Pentru amenajarea unei hale, a unui depozit sau chiar a unui demisol extins al unei locuinte Braco-Ventilatoare vine cu solutii potrivite. Dupa cum spuneam, nu doar la nivel casnic, rezidential aceste variante de ventilatie se dovedesc eficiente, dar si in sectoare industriale, institutionale care folosesc hale, depozite sau showroom-uri unde este absolut necesar un flux de aer proaspat.

Oferta Braco pune la dispozitia doritorilor o gama extinsa de tipuri de ventilatoare. De la ventilatoare de acoperis si pana la ventilatoare centrifugale, de la ventilatoare axiale de perete de la Braco pana la cele de tubulatura sau personalizate in functie de necesitati, solutiile pentru ventilatie oferite sunt diverse.

Avantajele oferite de aceste ventilatoare sunt aceleasi ca si cele de uz casnic, doar ca la scara mai larga. Componentele din care sunt realizate aceste sisteme de ventilatie sunt mult mai rezistente, durabile in timp si ofera de asemenea debite de aer net superioare fata de solutiile de scara mai mica folosite la nivel rezidential.

In majoritatea cazurilor, daca luam exemplul ventilatoarelor axiale de perete, acestea sunt folosite acolo unde ventilatia se face fara folosirea de tubulatura. In acest caz ventilatorul axial va fi montat pe perete, va functiona pe perioada dorita de utilizator si va trebui sa fie montat la peste jumatate de metru mai sus fata de inaltimea accesibila persoanelor ce isi desfasoara activitatea in acel mediu.

Aceasta varianta pentru ventilatie oferita de Braco vine de asemenea si cu optiuni complete de personalizare. Daca in unele cazuri ventilatoarele de tip standard sunt potrivite, in altele exista nevoia de personalizare a dotarilor, este nevoie de parametri de functionare mai buni, protectie suplimentara pentru praf, umiditate sau conditii de temperatura extreme. Si in acest caz Braco ofera solutia, realizand serii scurte de echipamente care sa satisfaca exact necesarul fiecarul client in parte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *