pat gonflabil

Mobilierul gonflabil este adesea asociat cu camping, picnicuri, mers la plaja si alte activitati de genul. In vremurile moderne insa tot mai multe persoane ajung sa foloseasca astfel de mobilier si pentru acasa. Multe piese de mobilier pot fi gasite si in forma gonflabila. De la canapele la scaune, de la mici scaunele pentru copii pana la paturi, datorita materialului din care sunt confectionate aceste piese de mobilier pot capata orice forma si culoare. De aici si diversitatea in care se gaseste acest mobilier gonflabil.

Adesea cumpararea acestui tip de mobilier are o serie de avantaje. Pretul este primul dintre acestea, o saltea gonflabila spre exemplu este mult mai ieftina fata de un pat echipat complet, cu saltea, lenjerii si toate celelalte. Piesele de mobilier gonflabil sunt de asemenea ideale in special pentru camerele copiilor. Colorate si atractive pentru cei mici, sunt de asemenea si sigure, nu mai exista in cazul lor teama ca micutul sa se loveasca de un colt al patului sau de vreun cant.

Portabilitatea este o alta caracteristica ce reprezinta un avantaj pentru mobilierul gonflabil. Iesiti la un picnic, puteti foarte usor lua si salteaua gonflabila pentru un plus de confort in mijlocul naturii. De asemenea intretinerea lor este minima – trebuie doar pastrate curate aceste piese de mobilier gonflabil.

Ca dezavantaje ar putea fi enumerate faptul ca sunt destul de sensibile si destul de instabile. Copiii adesea sunt neastamparati si pot sa cada foarte usor de pe scaunelele gonflabile cand se balanseaza pe ele. Sensibile pentru ca cea mai mica perforatie le face inutilizabile. Sunt promovate ca si piese de mobilier foarte rezistente, insa nu pot fi folosite pentru un timp foarte indelungat. Realitatea este ca se uzeaza dupa un timp, supapa poate sa slabeasca si nu mai raman umflate corespunzator si asa mai departe.

Ca solutie pentru deplasare, pentru picnicuri sau orice alte iesiri in aer liber, piesele de mobilier gonflabile reprezinta insa alegerea optima, chiar daca pentru o locuinta nu sunt foarte potrivite in toate cazurile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *