blogging

Fiecare incepe un blog din motive proprii. Unii au succes, altii nu, altii abandoneaza. Daca te gandesti sa incepi un blog, cateva motive potrivite enumeram in continuare.

1. Pentru simplul motiv de a scrie. Fiecare are o poveste de spus, fiecare vrea sa isi exprime sentimentele, sa isi descrie hobbyurile, sa isi exprime parerile si asa mai departe. Un blog poate sa fie chiar solutia potrivita in acest sens.

2. Pentru a atrage cititori. Impartasind gandurile si abilitatile sau hobbyurile, comunici cu persoane cu aceleasi interese, oferi sfaturi si primesti sfaturi, inveti lucruri noi etc. Lumea pare dintr-o data mai mare, nu te mai simti singur, pentru ca ai parte de cititori care iti impartasesc gandurile.

3. Pentru a invata sau pentru a preda. A fi un expert in domeniul pe care activezi nu inseamna niciodata ca le stii pe toate. Exista intotdeauna ceva ce mai ai de invatat, oameni de cautat, sfaturi de cerut, iar un blog este o modalitate ideala de a realiza acest lucru.

4. Pentru a face bani. Adesea diverse tipuri de afaceri folosesc blogurile ca platforme de promovare a produselor si serviciilor. Astfel promovand pe altii vei avea de castigat, acesta este unul din motivele principale pentru care oamenii se apuca de blogging. Daca este ceva ce iti place, de ce sa nu faci si ceva bani din asta?

5. Bloggingul ca hobby. Poate fi chiar un hobby full-time, mai ales daca iti place sa scrii si sa iti impartasesti experientele cu altii. Este de asemenea si o modalitate de a mai scapa de frustrarile de zi cu zi, iti exprimi parerile, ceri pareri de la altii, interactionezi astfel si poti gasi chiar solutii eficiente la tot felul de probleme.

Cei ce se descurajeaza de la bun inceput cu siguranta nu ar trebui sa o faca. Intr-adevar, un blog are nevoie de timp, rabdare si multa munca pentru a creste, insa rezultatele cu siguranta se merita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *