site

Un site, dupa cum stim, este efectiv cartea de vizita a unei companii. Fie ca este o organizatie mica sau una mai mare, site-ul lasa vizitatorilor prima impresie despre companie. Diversi factori cumulati sunt responsabili pentru succesul unui site. Sa vedem care ar fi acestia, in detaliu.

Continutul de calitate este primul si cel mai important lucru care determina succesul unui site. Continutul atrage tot mai multi vizitatori; daca este scris prost, sansele ca vizitatorii sa ramana mai mult timp pe site sau sa revina sunt minime. Continutul trebuie sa fie unic, relevant pentru cititori, interesant dar si de actualitate. Toate informatiile oferite trebuie sa fie utile, pentru ca utilizatorii sa aiba o experienta placuta.

Interfata de utilizator este un element cheie al oricarui site bun. O interfata prietenoasa si usor de utilizat face ca vizitatorii site-ului sa revina, pentru ca gasesc rapid si usor informatiile dorite.

Atractia vizuala nu poate fi nici ea data la o parte dintre lucrurile ce fac ca un site sa fie bun. Daca site-ul este realizat intr-o maniera captivanta pentru ochi, tot mai multi vizitatori vor fi atrasi. Din acelasi motiv, daca site-ul este placut din punct de vedere vizual, o atractie cu atat mai mare este si pentru continut.

Nu poate fi subliniata indeajuns importanta unei casute de cautare in cadrul site-ului. In zilele noastre, cand totul se petrece intr-un ritm alert, utilizatorii nu mai au timp sa caute prin tot continutul site-ului informatia dorita. Astfel casuta de cautare este foarte importanta, pentru ca daca nu gasesc rapid informatia dorita, pleaca direct de pe site si cauta in alta parte.

Un alt element foarte important este si timpul de incarcare al site-ului. Daca se incarca in mai mult de 3 secunde, de obicei utilizatorii pleaca. Tinand cont de toate aceste elemente se va reusi sa se faca un site bun care sa aduca doar beneficii pentru afacere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *