print plot pictureprint plot picture
 Te pregatesti sa faci un cadou unui prieten si nu stii ce sa alegi? Crezi ca nu stii gusturile acestuia si te temi sa nu gafezi? Incearca sa ii faci un cadou personalizat, care sa fie daruit cu drag, incat acesta sa pastreze o amintire frumoasa cu el toata viata.
Probabil ca ati vazut cu totii acele tricouri imprimate, perne sau lenjerii de pat cu imprimeuri personalizate, care mai de care mai sofisticate, dar nu ati dat mare importanta ce se intampla in spatele procesului de imprimare pana ca produsul sa ajunga in mainile dumneavoastra. Va detaliez mai jos o varianta a acestui proces.

Etape in realizarea produselor personalizate

  • dupa ce s-a ales modelul, culoarea si texul de imprimat, se formeaza o macheta din autocolant care este imprimata de catre un dispozitiv special, incat textul sa aiba forma si culoare.
  • o masina speciala de taiere realizeaza folia autocolanta care mai apoi va da forma textului sau desenului ales. Fiecare culoare se taie individual pe folii separate, incat personalul necesita o mare rabdare, dexteritate si o atentie deosebita pentru a elimina surplusul de folie.
  • odata realizat textul sau desenul pe produsul ales (tricou, perna, jucarie) acesta se lipeste pe produs incat sa obtina forma necesara si placuta ochiului, pentru un aspect de calitate.
  • pasul urmator il reprezinta dezlipirea surplusului de autocolant incat sa ramana doar ceea ce este esential.
  • odata realizata si aceasta etapa, urmeaza lipirea acestuia in presa de lipire si incalzire, incat sa asigure rezistenta textului sau a desenului ales. Procesul de presare este un moment foarte important si in acelasi timp critic, in cazul in care nu ai o experienta necesara sau un ochi bun pentru astfel de tehnici. In functie de metoda de culoare si de imprimare, foliile si materialul sunt topite impreuna la peste 170 de grade Celsius pentru cel putin 20 de secunde.
  • verificarea intregului proces este un ultim detaliu, astfel incat sa observi daca totul este in regula si in pozitia corecta, pentru a nu mai face alte retusuri. Produsul final trebuie sa fie unul conform cu cerintele clientului incat acesta sa se bucure de articolul personalizat achizitionat sau comandat.
Cadou tip print panza pe tablou
Daca ti se pare un proces prea greu pentru a face cadoul dorit, atunci incearca sa realizezi un cadou tip print panza pe un tablou, astfel incat sa creati un efect „waw” si sa profitati de toate optiunile existente intr-o astfel de locatie, de la tonurile luminoase speciale si pana la efectele in format 3D speciale, care fac ca imaginea aleasa sa fie una spectaculoasa. Fie ca alegeri sa fie un cadou, sau alegeti o metoda pentru a va face publicitate veti dori intotdeauna ca un astfel de tablou sa fie imaculat, sa ofere o imagine buna si clara a ceea ce doriti sa reprezentati. Alegerea modelului trebuie sa fie unul cu rezonanta, sa exprime ceva diferit si sa confere un plus de valoare incaperii in care va fi expus. Cu siguranta un asemenea cadou va lasa impresia unui stil clasic al iubitorului de arta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *