banking

Vrem cu totii sa avem bani, sa economisim, sa avem acea siguranta financiara pe care ne-o dorim. Incepem sa economisim, unii mai devreme, altii mai tarziu, unii pun banii „la saltea”, altii se folosesc de institutii bancare.

Tot mai mult se observa in zilele noastre – doar traim in era tehnologiei – trendul catre online. Serviciile de banking nu fac exceptie, sunt acum disponibile la majoritatea institutiilor bancare si faciliteaza accesul utilizatorilor la informatiile din conturi, la situatia financiara personala.

Comoditate, confort, convenienta – aceste trei caracteristici sunt esentiale pentru serviciile de banking online. Nu mai trebuie acum sa te deplasezi pana la cea mai apropiata banca pentru a-ti verifica soldul sau a depune ori retrage bani. Poti verifica contul personal, poti face tranzactii, cumparaturi online sau plati de facturi de pe smartphone sau tableta, ori de acasa de la PC sau de pe laptop.

De cate ori nu ati patit sa aveti nevoie de un serviciu bancar chiar inainte de inchiderea bancii? Mai mult ca sigur ati intampinat un refuz sec: „inchidem, s-a terminat programul cu publicul!”. In cazul online banking nu mai exista aceasta problema de disponibilitate pentru tranzactii doar intre anumite intervale orare. Iti poti verifica soldul din cont la orice ora, poti face incasari si plati oricand, fara a mai trebui sa te confrunti cu refuzul functionarilor bancari sau a sistemelor care blocheaza tranzactiile in banca dupa terminarea programului.

Serviciile incluse la online banking includ pe langa simpla verificare a soldului contului multe altele. Pot fi platite facturi online, se pot face transferuri de fonduri intre diverse conturi, se pot achita rate la credite etc. Oricand si la orice ora, tot ceea ce tine de tranzactii bancare poate fi astfel realizat foarte usor. Toate aceste elemente fac ca sistemul de online banking sa fie tot mai cautat si tot mai utilizat de o gama larga de utilizatori.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *