In aceste vremuri in care suntem tentati sa alegem hotelurile ca o a doua casa, trebuie sa luam in considerare o serie de elemente care sa ne asigure confortul necesar pentru cele cateva ore petrecute pe fuga in aceste spatii, incat noi, ca si oaspeti avem unele asteptari de la aceste constructii tip deservire clienti.

Oamenii se asteapta ca hotelurile sa ofere cele mai catifelate si moi prosoape, cele mai delicate lenjerii ideale pentru pielea sensibila sau cele mai curate camere, incat prima impresie este cea care conteaza de fiecare data.

De cate ori nu ati fost dezamagiti de calitatea prosoapelor de la un hotel slab in timpul vizitelor incat ati dorit sa fi optat pentru alte locuri care sa va asigure o baie relaxanta si un somn linistit? Din acest motiv este mai bine sa iti cumperi propriile tale prosoape de baie si propriile tale halate de baie, pe care sa te bazezi neconditionat. Aici vei gasi mai multe detalii despre preturi si modalitatea de livrare sau despre locul de fabricatie al acestora. Domeniul de sanatate si de igiena este cel care ar trebui sa priveasca in primul rand calitatea, astfel incat sa nu va asteptati ca un prosop de hotel slab sau ieftin sa fie de cea mai buna calitate ca cel pe care il folositi la domiciliu.

Transforma-ti propria baie intr-o oaza de liniste

Din acest motiv, unele din cele mai bune hoteluri de 3 stele si peste se mizeaza intotdeauna pe cele mai placute, calde si rezistente prosoape cand vine vorba de proprii clienti, incat acestia isi pot crea propria oaza de liniste pe care o au si acasa. Nu este suficient sa ai un prosop de baie de calitate, daca acesta nu este insotit de un halat pufos de baie care sa asigure o mai buna relaxare atunci cand ajungi obosit la hotel dupa o zi de munca pe teren.

Baia zilnica, chiar si intr-un hotel trebuie sa iti asigure momentul tau de eliberare de stres, incat sa te incarci pozitiv cu cele mai bune ganduri si cele mai relaxante clipe. Alegerea prosoapelor de baie trebuie sa fie un pas important in satisfacerea clientilor, incat acestea trebuie sa fie adecvate nevoilor fiecarui client, si din punct de vedere estetic si din punct functional, fiind elementul esential pentru igiena ta zilnica. Indiferent de dimensiune lor, asigura-te ca ai cate un prosop pentru fiecare parte a corpului, incat trebuie sa detii cel putin trei prosoape: unul de fata, unul de corp si unul pentru maini.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *