fotograf nuntafotograf nunta

Stim cu totii ca unele evenimente din viata merita memorate in cele mai inedite ipostaze, incat sa ne construim propriul album fotografic in minte, dar si in realitate, pentru ca o imagine exprima mai mult de o mie de cuvinte, motiv pentru care cei mai multi dintre noi isi gasesc propriul partener de fotografiere.

Propriul tau fotograf pentru nunta ta

Cum ar fi daca ai avea la dispozitie propriul tau fotograf? Cum ar fi ca nimeni sa nu iti eclipseze nunta? Cu siguranta te-ai bucura mai mult de mediul inconjurator, de prieteni si de familie. La cine poti apela in acest caz? Bineinteles ca la Constantin Butuc Studio, fotograf nunta, care va crea perfect cele mai inedite cadre, incat sa iti surprinda cele mai sclipitoare momente in care esti fericit la maxim si in care simti ca plutesti pe un nor al fericirii.

constantin butuc studioStim cu totii ca atunci cand vine vorba de nunta, cea mai mare povara cade pe umerii mirilor, care trebuie sa aiba grija in cele mai mici detalii de invitati, incat acestia sa se simta extraordinar, dar nu trebuie sa se uite pe sine. Nu vreau sa par egoista, dar cand este vorba de propria nunta, nu trebuie sa te gandesti doar la ceilalti, ci si la tine, motiv pentru care trebuie sa surprinzi in cele mai frumoase cadre fericirea din ochii tai. Si cum poti face acest lucru daca nu apeland la un fotograf profesionist, care sa iti ofere dincolo de aparatele digitale, cele mai corecte indicatii, in care tu sa fii cea mai stralucitoare mireasa si el cel mai fermecator mire.

Fotografia-arta culorilor

Cand vorbim despre fotografii, vorbim despre o arta a culorilor, a naturii, a expresiilor faciale, precum si a trairilor interioare, incat un fotograf  iti poate gasi cele mai sincere lacrimi, cele mai calde zambete si in cele din urma cele mai placute amintiri cu care vei calatori o viata intreaga

Ce poate fi mai frumos ca, o data cu trecerea anilor, sa iti aduci aminte de propriul eveniment si sa pui un DVD cu intreaga nunta, sau sa rascolesti cele mai emotive sentimente cand rasfoiesti paginile propriului album de nunta? Probabil ca nimic nu se poate compara.

Cele mai placute poze sunt cele instantanee, in care nici nu te astepti sa fii fotografiat, dar care releva cele mai calde priviri, cele mai sincere zambete, precum si cele mai romantice clipe care pot fi traite intr-o zi, incat sa iti doresti sa te simti intotdeauna la fel cum te-ai simtit in acele clipe.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *