cort
cort

Se pare ca tot mai multi prefera sa isi organizeze nunta sau orice alt tip de eveniment nu in aer liber insa intr-o altfel de locatie. Nunta la cort mai exact pare sa fie o alegere din ce in ce mai populara. Desi tine de o alegere personala exista totusi si variatii de la alegere in functie de anumiti factori.

Nunta la cort

Acest tip de eveniment este din ce in ce mai popular pentru ca in prima faza o nunta la cort este una spectaculoasa. Suntem dispusi sa facem orice pentru a avea parte de nunta ca in povesti de a avea parte de un cadru spectaculos. Insa nici nu permitem sa avem o schimbare majora, sa transportam spre exemplu intreaga lista de invitati catre o alta destinatie. In schimb un cort se poate amplasa oriunde, ceea ce face ca un cadru anume din natura sa iti sporeasca imaginea de vis pe care o cautai.

Mai mult decat atat, nu te lasi conditionat de aspecte precum cele legate de data sau tipul de locatie ca si arhitectura. Asta pentru ca un cort este o zona mai ampla, are o suprafata cu mult mai mare decat o constructie in sine a unui restaurant. Iar la asta se adauga si ceea ce tine de posibilitatea de a alege orice varianta de zi fara sa te conditionezi de programul unui restaurant anume.

De asemenea, un cort se poate decora dupa bunul plac. In unele cazuri nu ai o asa mare libertate si asta pentru ca te vei ghida dupa ceea ce tine constructia in sine, de arhitectura, de modul in care sunt organizate anumite aspecte din interior. Insa cand vine vorba de un cort totul se schimba si tine de o mai mare libertate in arta de a decora.

Nu in cele din urma poti chiar si sa alegi constructia in sine. Corturile pe care le vei gasi la TentEvent.ro sunt total diferite de variantele clasice. Asadar, alege o forma aparte, ceva interesant precum un doom, o forma stelara. Sunt si servicii de inchiriere in stil complex, insemnand corturi de inchiriat la care se adauga si toata lista de accesorii, pentru a dota bucataria spre exemplu si pentru a nu-ti lipsi nimic din ce insemna o locatie completa pentru nunta.

Mai ales pe timp de vara, cand vremea parca te invita sa te bucuri de aler liber, de atmosfera de afara, cand poti organiza nunti de vis in cadre pe masura ideea de nunta la cort pare sa sune excelent.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *