victoria's secret

Cu toate ca este asociat cu lenjeria sexy, Victoria Secret vinde de fapt o gama larga de haine si produse de imfrumusetare pentru femei. Aceasta detine 1003 magazine in functiune, iar in fiecare an, clientii primesc peste 400 de milioane de cataloage prin e-mail. In anul 2006, vanzarile au atins o cifra impresionanta de 5 miliarde de dolari, iar compania sa mama, Limited Brands, spera ca aceasta crestere sa evolueze in viitor.

Sa fii model intr-o companie este considerat fi un prestigiu, dar sa fii model la Victoria Secret este ceva suprem. Victoria Secret a anuntat numele a 10 noi modele care se vor adauga companiei de lenjerie intima: Kate Grigorieva, Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd si Jasmine Tookes vor intregi echipa deja formata din ingerii Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo dar si Candice Swanepoel.

Fondatorul sau a sarit de pe podul Golden Gate. Satul de umilirea implicata in incercarea de a cumpara lenjerie, Roy Raymund a creat Victoria`s Secret in anul 1977, prin plasarea primului sau magazin la Stanford Shopping Center din California. Ulterior, acest a vandut compania catre Limited Brands, in anul 1982. Acesta a fost vazut pentru ultima data in viata pe podul Goolden Bridge, iar in scurt timp trupul sau a fost gasit pe maul apei. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca acesta s-ar fi sinucis sarind de pe pod.

A fost numita dupa o mironosita. Deci, cine este Victoria pana la urma? Primele magazine deschise au fost concepute sa semene cu budoare victoriene, numele companiei datorandu-se Reginei Victoria. Moda acelor zile includea un corset care impodobea formele femeilor de la talie in sus. Deci care a fost secretul Victoriei pana la urma? A fost oare prima regina sexy, care il striga pe Printul Albert atunci cand ea imbraca lenjerie foarte sexy? Raspunsul la aceasta intrebare nu il vom cunoaste niciodata si probabil din aceasta cauza va ramane, in continuare, un secret.

Compania neaga ca celebritatea i se datoreaza modelelor frumoase. Ingerii nu sunt oameni disperati. Modelele sunt produse ale unui program intensiv si extensiv conceput pentru a-i face pe fiecare in parte, o celebritate media.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *