pozitiv

Exista o voce in mintea fiecaruia care nu se opreste niciodata din vorbit. Aceasta voce interioara reflecta ceea ce gandim si poate fi pozitiva sau negativa, poate fi de diverse tipuri. Problema este ca este mult mai usor ca panta gandurilor sa alunece spre negativ.

A te subestima, a avea un respect de sine scazut, a fi invidios, a te compara cu ceilalti, a mentine ranchiuna sunt doar cateva dintre ingredientele ce te duc la o intreaga viata bazata pe negativitate. Un lucru bun este faptul ca avem totusi un control asupra propriilor ganduri. Le putem directiona catre pozitiv. Afla in continuare care ar fi cateva lucruri pe care nu ar mai trebui sa ti le spui pentru a nu aluneca pe panta negativitatii.

Nu mai spune „Nu pot sa fac asta” ci „Voi face asta”. Nu e nimic mai descurajant decat sa spui acest lucru. Odata ce ai spus ca nu poti sa faci un lucru, vei ajunge sa si crezi asta. Mai bine incepi sa te gandesti cum ai putea face sa iti duci obiectivul la indeplinire.

Trebuie de asemenea sa incetezi sa te compari cu ceilalti. De ce ti-ai dori sa devii o alta persoana decat ceea ce esti? Fiecare dintre noi este unic, fiecare este pus in fata unor provocari. Nu trebuie sa devii descurajat in momentul in care altii au realizari mai importante decat ale tale. Cu pasi mici si fara a te compara cu altii vei reusi sa devii mai bun.

De asemenea nu mai trebuie sa iti pese despre ceea ce cred altii. Poate, la fel cum esti si tu, sunt invidiosi pe succesul pe care il ai. Trebuie sa fii recunoscator pentru ceea ce iti ofera viata si trebuie sa abordezi o atitudine pozitiva pentru ca in alt mod nu vei reusi sa te ridici deasupra propriilor asteptari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *