relatie la distanta

Cuplurile din ziua de astazi cauta tot mai mult sfaturi pentru a intretine relatiile la distanta datorita provocarilor numeroase ce intervin in astfel de situatii. Este minunat sa ai pe cineva ca persoana iubita, insa a avea o viata amoroasa nu este atat de usor cand acea persoana este la zeci, sute sau mii de kilometri distanta. Asa sunt circumstantele in zilele noastre, munca nu ne permite uneori sa petrecem prea mult timp alaturi de persoana iubita.

A fi la distanta din punct de vedere fizic poate fi dureros. Asta este in special adevarat daca nu iti doresti nimic altceva decat sa fii alaturi de acea persoana speciala. Relatiile sunt tot timpul atacate de indoiala si de frica, insa aceste ingrijorari sunt mai pregnante la cuplurile care sunt separate de distanta pentru majoritatea timpului.

Intrebarea cea mai relevanta este daca un cuplu are ceea ce trebuie pentru a depasi o astfel de situatie. O relatie la distanta esueaza insa doar daca cei doi nu isi dau interesul. Poate fi foarte dificil, insa exista cupluri care reusesc sa formeze o legatura foarte puternica in ciuda distantei. Nu este o sarcina imposibila, trebuie doar intelese foarte clar elementele necesare pentru a intretine o astfel de relatie.

Cel mai mare neajuns ce poate sa apara intr-o relatie la distanta este indoiala. Daca aceasta ajunge sa domine relatia, atunci cu siguranta este destinata esecului. Gandurile negative si frustrarea cauzata de faptul ca nu poti fi aproape de persoana iubita nu pot decat sa dauneze. Cuplul terbuie sa se concentreze mai degraba pe modalitati prin care sa isi exprime dragostea, sa isi pastreze o atitudine pozitiva si sa abordeze orice problema intr-un mod potrivit pentru a evita neplacerile.

In ciuda distantei, prioritatea trebuie sa fie persoana iubita, chiar daca exista restrictii impuse de programul de munca al fiecaruia. Alocarea unui anumit timp pentru discutii cu acea persoana speciala si placerea intalnirilor – chiar daca sunt rare, alaturi de incredere sunt secretele prin care orice relatie la distanta poate sa reuseasca.

De admin

2 comentarii la „Depasirea provocarilor unei relatii la distanta”
  1. Ador sa citesc despre relatii de cuplu, comunicare IN ARTICOLE, CARTI. Cartea care mi-a placut foarte mult este scrisa de John Gray, ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus”. O carte practica, plina de umor. O recomand cu drag! Eu deja mi-am luat bilet ca conferinta lui John Gray din Bucuresti, imediat bce am aflat ca vine in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *