Casuta-de-papusi

Cuplurile care participa cu migala la fiecare detaliu al unui eveniment de nunta la care au fost invitati pot uita pentru cateva minute de nevoile copiilor, incat sa isi faca unele aranjamente speciale pentru cei mici. Copiii se pot plictisi rapid la o nunta formala si se vor simti extrem de obositi daca nu sunt in mediul lor. Este important un timp pentru a planifica si pentru a face unele strategii care sa ii tina ocupati de cei mici cat dureaza intregul eveniment.

Stabileste tabele de activitate

Zona de joaca a copiilor poate avea mai multe elemente, printre care si corturi in care sa fie pozitionate cateva mese pline de jocuri, carti de colorat sau jucarii. Nici macar nu trebuie sa cumparati aceste elemente, ci le puteti spune prietenilor sa le aduca ceea ce au la domiciliu. Daca va permiteti sa cumparati o multime de carti de colorat si culori este chiar si mai bine. Exista de asemenea si o multime de pagini de colorat gratuite imprimabile online, pe care le puteti lista si oferi copiilor in loc de groasele carti de colorat. In cazul in care cartile de colorat dau gres este bine sa aveti la indemana ceva care straneste interesul copiilor si implicit ii antreneaza pentru activitate fizica, dar si pentru cultura. De aceea spun ca este bine sa optati pentru casutele de papusi din lemn in care copiii se pot implica in perechi, sau in grupuri mai mari in activitati de joc si joaca. In acest fel le asigurati dezvoltarea sociala si cea intelectuara si implicit ii veti face sa fie mai deschisi cu cei din jur si vor invata arta fratiei.

Masa de receptie pentru copii

In timp ce nunta are intotdeauna o multime de copiii, acestia au nevoie de mese de primire si de scaune, mai ales daca nu sunt la inaltimea potrivita, ceea ce nu poate fi trecuta cu vederea. Amenajarea pentru tipul de mobilier poate face o mare diferenta, incat o multime de mese scurte vor favoriza jocurile in grup, vor folosi suport pentru gustari incat sa ii tina pe copii ocupati. Ei pot ajunge la masa de servire si pot lua elementele de care au nevoie pe cont propriu, fara a cere ajutorul unui adult.

Implicit unele din cele mai interesante activitati este sa ai si un ecran unde poti rula filme si desene pentru copii si nu uita de cel mai important aspect al evenimentului si anume tortul. Cu o felie de tort poti tine copiii atenti si concentrati, incat sa te bucuri si tu de eveniment alaturi de prietenii tai.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *