Arhipeleagul vulcanic, renumit pentru animalele sale exotice dar si pentru plante, a fost numita cea mai frumoasa insula din lume, de catre revistele de calatorii. In ciuda faptului ca se afla la cateva sute de kilometri de coasta Ecuadorului, Insulele Galapagos sunt un topul preferintelor turistilor, care doresc sa vada frumusetea testoaselor gigant dar si a altor vietati cu care au ocazia sa se intalneasca doar odata in viata.

Insulele Galapagos, Ecuador- Casa a 18 insule, arhipeleagul din Oceanul Pacific este faimos pentru viata marina pe care o gazduieste, dar si pentru speciile rare de pasari si plante. Charles Darwin a dezvoltat teoria evolutiei in timp ce studia formele de viata salbatica de pe aceste insule- iguane, rechini, lei de mare si alte specii. In anul 2008, Insulele Galapagos au fost scoase de pe lista patrimoniului mondial UNESCO a vietatilor aflate in percol. ONU a fost incantat ca guvernul din Ecuador a adoptat masuri pentru a impiedica amenintarile la adresa speciilor ocrotite de lege, prin interzicerea pescuitului.

Potrivit revistelor Travel si Leisure, acestea sunt cele mai frumoase insule ale lumii

Bali, Indonezia – Este o destinatie favorita a turistilor britanici si australieni. Bali este cea mai frumoasa destinatie turistica a Indoneziei din cauza peisajelor sale frumoase pe care le ofera. De asemenea, Bali atrage turisti datorita templelor hinduse, a muntilor sacri, coastelor si teraselor de orez.

Insulele Maldive – natiunea tropicala din Oceanul Indian este renumita pentru apa cristalina, plajele uimitoare si statiunile de lux. Este una din cele mai populare destinatii pentru luna de miere, unde temperaturile medii variaza de la 31 grade Celsius in timpul zilei pana la 23 gade Celsius pe timp de noapte. Din cauza efectelor cresterii temperaturilor globale, Maldive se afla in pericol din cauza cresterii nivelului marii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *