barbatExista cateva semne si caracteristici prin care ajungi sa iti poti da seama daca barbatul din viata ta sau barbatul cu care te intalnesti este potrivit pentru tine, daca este un barbat matur care nu se gandeste doar la el si la nevoile lui.

Cand sunteti doar voi doi, este interesat doar de tine

Atunci cand sunteti impreuna, fie acasa, fie la un restaurant, fie la plimbare, da la o parte toate lucrurile care i-ar putea distrage atentia de la tine si face in  asa fel incat momentele petrecute impreuna sa fie foarte speciale si tu te simti ca o adevarata printesa.

Nu va fi preocupat de ceea ce este pe la televizor, muzica ce se aude la radio sau altceva ce i-ar putea distrage atentia de la persoana ta, de la corpul si mintea ta. Va face tot ceea ce ii sta in putinta sa te faca sa te simti rasfatata si sexy, si nu va baga altceva in seama decat corpul tau ce se cere dezbracat usor.

Recunoaste ca nu are dreptate atunci cand chiar nu are dreptate

Nu va incerca niciodata sa se scoata dintr-o situatie in care a gresit cu adevarat si este constient de asta, nu va incerca sa te manevreze dupa cum vrea el sa crezi ca de fapt ce zice el e bine.

Recunoaste cand a gresit un lucru si intelege ca asta sta in natura umana si ca nu este nicio rusine in asa ceva. Intelege ca in situatia in care gresesti si nu recunosti, nu iesi cu nimic bun din asta.

Te cunoaste cu adevarat si te apreciaza pentru cine esti

Nu numai ca iti va spune ca te iubeste, insa iti va si arata ca te iubeste. Pentru el, tu reprezinti o parte din viata, o bucata din el, din sufletul lui. Tine mult la tine si stie ca vorbele nu au asa de multa valoare in fata faptelor. Nu ii este rusine sa iti arate ca te iubeste pentru ca tu esti o parte foarte importanta din viata lui, asa cum esti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *