IMGAccepta-i pe cei care te-au ranit, schimba-i pe cei cu care alegi sa te inconjori in momentul de fata. Daca te-au ranit odata , rusine sa le fie. Daca te-au ranit si a doua oara, atunci esti tu singur un masochist. Daca cineva te raneste, nu poti face nimic, decat sa folosesti durerea cauzata si cunostintele pe care le ai legate de acea durere pentru a impedica o noua aparitie a ei.

Inconjurandu-te singur de oameni care doar vor vrea sa te raneasca  este un act deliberat de sinucidere. Durerea se presupune ca ar trebui sa te invete o lectie, sa te invete din a nu mai face aceeasi greseala inca o data. Invata de la cei care ti-au facut rau si alege urmatoarea persoana din viata ta avand deja cunostinte despre durere.

Accepta-ti corpul, schimba-ti sanatatea. De multe ori trupul tau nu se va schimba din obisnuita stare si de la obisnuita greutate. Esti cine esti si trupul tau este doar o forma care iti poarta sufletul. Doar pentru ca nu ai marimea M la haine, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa te comporti cu tine ca si cum ai fi cea mai frumoasa si extraordinara persoana din lume.

Trupul tau este templul tau, si chiar daca nu vei putea de fiecare data sa il schimbi, ar trebui sa ai oricum mare grija de el. Nu ti-l distruge, respecta-l in acelasi mod in care ai grija de locuinta ta.

Accepta lucrurile pe care nu le poti schimba , schimba in schimb lucrurile cu care nu esti de acord. Sunt cateva lucruri ca vremea sau ca stocurile de piata care nu pot fi schimbate. Oricum, exista intotdeauna ceva care se poate schimba. Daca urasti vremea rece, muta-te in Hawaii. Daca urasti sa pierzi bani pe stocurile de piata, infiinteaza-ti o companie care iti va aduce numai castiguri mari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *