reusitaExista cateva semne pe care ar trebui sa le remarci atunci cand ai luat-o pe drumul cel bun pentru tine in viata, cand ai trecut de la etapa tineretii la etapa in care te-ai mai maturizat un pic si cauti sa iti construiesti o viata a ta, o cariera.

La  un moment dat poti crede ca esti sarac, cu o conditie materiala mai precara, insa de fapt iti permiti sa iti platesti chiria, sa iti cumperi mancare si sa mai si iesi din cand in cand(atata timp cat nu o faci prea des). Asta este un semn ca esti pe drumul cel bun si ca esti oarecum realizat.

Iti organizezi banii astfel incat sa-ti ajunga de cumparaturi, ocazionale ture de shopping in mall, ba chiar ai ajuns sa pui suficient si deoparte pentru a te bucura de vinerile si sambetele in oras cu prietenii. Cea mai buna parte este ca acum nu te mai ascunzi sau anulezi cand vine vorba de chirie cum obisnuiai sa o faci in trecut.

Incepi sa-ti apreciezi mai mult familia si nu mai esti atat de artagos cand iti da sfaturi legate de viata. Atunci cand mama si tatal tau te suna sa vorbeasca cu tine despre viitor, nu mai esti atat de incordat si incepi sa asculti mai bine ca inainte si sa bagi la cap.

Incepi sa asculti, sa memorezi si sa apreciezi sfaturile lor pentru ca pana la urma vin din propria lor experienta de viata si nu vor decat sa te invete de bine, astfel incat sa reusesti si tu in viata.

Ba mai mult decat atat, ii vei suna tu si vei incepe sa le adresezi intrebari legate de momentele si situatiile care te inebunesc pur si simplu, fie ca este vorba de munca, de prieteni sau pur si simplu vrei doar ca ei sa te ajute. Vei incepe sa realizezi ca nu esti suficient de matur niciodata pentru ajutorul pe care ti-l poate acorda mama si tata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *