bauturi gratis avion

Din cauza faptului ca unele companii aeriene tind sa mai taie din bugetul lor, sunt oferite mai putine facilitati pasagerilor. Insa, bauturile gratuite de orice fel ar putea sa fie puse in pericol in viitorul apropiat. Cele mai multe companii aeriene din Statele Unite ofera bauturi alcoolice gratuite pasagerilor de la clasa intai, dar si celor de la clasa business, iar cei de la clasa economica ar trebui sa isi plateasca bauturile pe care doresc sa le consume.

Biletele de la prima clasa si cea business ar putea sa coste de doua sau chiar de trei ori mai mult decat un bilet la clasa economica. Cele mai multe companii aeriene din Statele Unite ofera pentru acesti pasageri unele avantaje, printre care si bauturile gratuite. Locurile de la clasa intai si de la clasa business sunt si mai spatioase comparativ cu cele de la clasa economic, iar in timp ce pasagerii economici sunt nevoiti sa plateasca 3 sau chiar 4 dolari pentru o punga de chips-uri, cei de la prima clasa savureaza, gratuit bineinteles, friptura de vita dar si alte mese savuroase, insotite de bauturi alcoolice.

Bauturi alcoolice numai la clasa intai

In timp ce pasagerii de la prima clasa sunt rasfatati cu bauturi alcoolice gratuite, cei de la clasa economica trebuie sa plateasca 4 dolari pe sticla, iar compania aeriana stocheaza doar o anumita cantitate de sticle de bauturi din fiecare sortiment. Pentru clasa intai, bauturile includ si cocktail-uri savuroase. In sectorul economic, in momentul in care un pasager cere un Bloody Mary, acesta va primi o ceasca mica de amestec de Bloody Mary cu un strop de vodka.

Unele dintre aceste reguli se pot schimba in cadrul unor zboruri internationale, iar pasagerii de la clasa economica ar putea beneficia de bauturi gratis in cazul unor zboruri foarte lungi. Ocazional insa, bauturile gratis mai pot fi oferite ca urmare a unor ocazii speciale. Totusi, bauturile alcoolice gratuite in companiile aeriene sunt rare, si exista sanse foarte mari ca acestea sa devina mai putin populare din moment ce reducerile bugetare ale companiilor afecteaza si aceasta dotare de la bordul avionului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *