IntindereDaca ati experimentat o criza de dupa amiaza, este o modalitate buna pentru a-ti reinvia energia. Urmareste aceste serii simple de intinderi si te vei simti ca o persoana complet noua. De ce functioneaza acest lucru?

Acest lucru functioneaza din 3 motive. Intinderea te ajuta sa respiri adanc aducand oxigen in creierul tau, in efectul de a te trezi. In al 2-lea rand, intinderea elibereaza forma fizica a stresului care este stocata in muschii tai. Stocand acea tensiune are nevoie de munca constanta de muschii tai. Eliberand acea munca, iti elibereaza energie. In ultimul rand intinderea iti ajuta corpul sa scape de toxine din tesuturi. Cand respiri adanc si iti muti corpul, sistemul de limfa este activat, eliberand corpul de oameni care polueaza. Rezultatul de la sfarsit este ca te simti grozav.

Sfaturi de intindere

Pe fiecare pas, adu-ti aminte sa respiri adanc si lent, sa te intinzi pana la punctul de a te elibera, dar nu pana in punctul care simti durere. Fiecare intindere trebuie sa fie de la 10 pana la 30 de secunde sau mai mult, fiindca te vei simti foarte bine dupa aceaa. Ia-o incet si fii bland, in timp vei simti beneficiile mai mari a fiecarei zile. Daca cineva rade, invita-i sa se alature tie.

Seria de intindere de la birou

Atinge cerul. Intinde-ti mainile pe cer si cat de mult poti. Ai putea sa incerci sa te intinzi ca si cum ai vrea sa atingi stelele.

Intinderi laterale. Cand stai in picioare pune-ti o mana pe cap si in partea opusa. Poti pastra cealalta mana pe sold sau in aer.

Atinge-ti degetele de la picioare. Scoate-ti papucii daca poti, misca-ti degetele de la picioare. Acum intinde-te din sold si atinge-ti degetele. Nu este nici o problema daca esti nevoit sa iti indoi genunchii.

Deschizatorul de umeri. Intinde-ti palmele pe peretele de deasupra capului si intinde-te din sold pentru a-ti intinde spatele si umerii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *