pastile exercitii

Piata este inundata in momentul de fata de pastile pentru slabit si tratamente care promit adevarate miracole pentru cei ce doresc sa scape de cateva kilograme. Trebuie sa recunoastem ca nici timpul nu ne permite de fiecare data sa respectam un program de antrenamente fizice, fie ca este vorba de o rutina individuala sau de un abonament la sala.

Dezbaterea intre ce poate fi de mai mare ajutor pentru slabit – pastilele sau exercitiile fizice – este una ce dateaza de mult timp. Parerile sunt impartite – specialisti in fitness considera ca miscarea este cea mai buna modalitate de a te mentine in forma si de a tine sub control greutatea. Aceiasi experti in fitness sustin de asemenea ca motivele pentru care unele persoane devin supraponderale sunt obiceiurile alimentare proaste si sedentarismul. Experti in nutritie sustin de asemenea ca pastilele pentru slabit nu au nici un efect, daca alimentatia nu ramane una echilibrata si stilul de viata nu se modifica in unul activ si nu sedentar. Sa vedem cum functioneaza fiecare dintre aceste solutii pentru slabit.

Pastilele pentru slabit pot sa ajute in moduri diferite. Unele actioneaza in sensul suprimarii poftei de mancare – astfel cel ce adopta un astfel de tratament nu va mai manca atat de mult si rezultatul poate fi o scadere in greutate. De asemenea exista si o alta categorie de pastile pentru slabit care sustin ca accelereaza metabolismul, promovand un consum mai mare de energie in organism, care sa duca la o scadere in greutate. Toate aceste efecte sunt sustinute de catre producatori, chiar si fara a adopta un regim regulat de exercitii fizice.

Pe de alta parte, miscarea si antrenamentele fizice este una din cele mai sigure si sanatoase modalitati de a slabi. Pe langa acest fapt, se aduc multiple beneficii corpului, mai exact intarirea muschilor, imbunatatirea circulatiei, cresterea rezistentei si o oxigenare mai buna a tuturor tesuturilor. Singura investitie facuta este cea a timpului alocat, fara a introduce substante chimice in organism, cum este cazul adoptarii solutiei pastilelor pentru slabit.

Se pare ca adevarul este undeva pe la mijloc. Unele studii arata faptul ca pastilele pentru slabit pot fi de ajutor in egala masura cu exercitiile fizice. Cert este faptul ca eficienta maxima poate fi data de combinarea celor doua. In acest caz, recomandarea este una simpla – daca se adopta un tratament cu pastile pentru slabit, trebuie sustinut si de o alimentatie sanatoasa, odihna suficienta, o dieta corespunzatoare dar si miscare si exercitii fizice regulate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *