cutieposta.ro

Ceea ce isi doreste fiecare dintre noi pentru propria locuinta este confortul. De la usa de la intrare si pana in fiecare din camere, trebuie sa avem dotarile potrivite, conditiile care sa ne permita nu doar minimul necesar pentru un trai decent, ci si ceva in plus. Acest lucru se aplica atat pentru cei ce locuiesc la apartament, cat si pentru cei care locuiesc la casa la curte. In cea de-a doua situatie m-am aflat si eu, un timp fiind in cautarea solutiilor pentru a-mi spori gradul de confort pe cat posibil.

Mi-am dorit ca pentru casa si curte sa am in primul rand o poarta de acces automatizata, cu senzori. Zis si facut – nu ma asteptam totusi sa coste atat de mult. Mi-am dorit un spatiu suficient de mare in garaj – proiectantul si constructorul s-au asigurat de acest lucru. Existau insa cateva dotari de care trebuia sa ma ocup singur – aici a venit vorba despre cutia postala de care mentionam si in titlu.

Am cerut cateva recomandari de la prieteni si cunostinte. Unii mi-au recomandat feronerii, altii persoane fizice autorizate care se ocupau de confectionarea cutiilor postale. Altii mi-au recomandat sa fac cateva cautari online si aici am gasit intr-adevar raspunsul. Am cautat o cutie posta de calitate, durabila si practica in egala masura. Solutia am gasit-o in cele din urma pe cutieposta.ro.

Cateva imagini regasite in site mi-au adus aminte de vremurile copilariei si apoi de cele mai tarzii, cand locuiam la apartament, intr-o zona nu tocmai buna a orasului. In fiecare zi cand veneam de la scoala vedeam cutiile postale din scara blocului, vandalizate, arse, cu usile rupte. Doar cateva rezistau eroic, cu lacatele intacte (desi probabil si lacatele erau schimbate la cateva luni). Mi-am spus ca nu vreau asa ceva pentru casa – daca s-ar putea sa am o cutie postala montata chiar pe poarta de la intrare, cu o singura fanta care sa ramana drept acces pentru corespondenta ar fi fost ideal.

Modelele vazute pe cutieposta.ro mi-au oferit insa varietate. Am avut de unde alege, existand o gama variata de produse disponibile pe site. Chiar daca solutiile oferite erau mai mult orientate catre proprietarii de apartamente, am gasit ceva care sa mi se potriveasca si pentru casa.

Am facut apoi o vizita parintilor, sa ii invit sa vada ce imbunatatiri am mai adus la casa. Surpriza mea cea mare a fost ca nu am mai gasit acele cutii postale vechi si vandalizate in scara blocului. Totul fusese renovat recent si chiar am ramas surprins de coincidenta. Tatal meu, care este sef de scara, a comandat cutiile postale pentru bloc tot de pe cutieposta.ro!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *