Salton RivieraExista un anumit sentiment de tristete si in acelasi timp de bucurie cand vezi un oras abandonat. Bucurie pentru ca te gandesti cum ar fi fost daca orasul era inca in picioare si in ziua de astazi si cum ar fi fost oamenii de acolo si tristete deoarece un oras a murit si tot ce a ramas in urma e batut de timp.

Two Guns, Arizona

Istoria orasului Two Guns, numit initial Canyon Lodge, este una destul de trista. Totul a inceput in anul 1920, cand faimoasa Ruta 66 a castigat un nivel mare de trafic ca urmare a calatorilor aventurosi. Muti dintre acesti calatori ajungeau sa opreasca si sa isi cumpere provizii din Canyon Lodge. In timp micul oras a captat atentia si antreprenorul Harry „Two Guns” Miller a recunoscut potentialul acestei locatii. Acesta  luat terenul in concesiune pentru 10 ani si a creat in oras o adevarata atractie pentru turisti. Orasul avea pana si propria gradina zoologica si alte atractii.

Orasul insa a cazut prada jafurilor de amplaore datorita relatiilor nu tocmai curate pe care le avea Miller.

Salton Riviera, California

Orasul arata de parca ar fi extras dintr-un scenariu de film post-apocaliptic. Salton Riviera este unul din cele mai uluitoare locuri de pe Pamant. Acesta a fost folosit in jurul lacului Salton, care a fost creata din greseala cand apa a inundat locatia.

Multi oameni au crezut ca apa se va retrage in timp dar acest lucru nu s-a intamplat. Antreprenorii au vazut din aceasta locatie o mina de aur si au facut din oras „Miracolul din desert”. Turisti de pretutindeni veneau in oras pentru a vedea minunea.

Cu toate acestea paradisul nu a durat mult. Pe masura ce timpul a trecut, lacul a devenit din ce in ce mai sarat ce a dus la moarte pestilor si la plaje acoperite cu oasele acestora. Turistii nu am mai venit si orasul a fost cuprins de un miros insuportabil de peste in descompunere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *