RTEmagicC_shutterstock_femeie-telefon-despartire.jpgPentru acele momente cand nu stii ce sa-i raspunzi la mesaje sau fiind chiar fata in fata cu el si nu stii ce sa-i spui ca sa nu iesi rau din asemenea situatie, exista o interpretare a catorva fraze des folosite de catre barbati in unele momente cheie.

Cand tu, ca femeie, ii spui ca nu esti multumita de el si ca te-a dezamagit intr-un fel, iar el iti raspunde ironic tip: „Ce bine, pe langa o saptamana nasoala, acum reprezint si o dezamagire pentru tine” nu stii cum sa-i raspunzi in continuare, atunci ia in considerare urmatoarele. Certurile nu sunt potrivite a fi sustinute prin mesaje, deci daca nu esti multumita de ceva, apuca telefonul si suna-l sau vorbiti „face to face”.

Bazat pe acest schimb de replici, vom citi printre randuri si vom sesiza ca el a renuntat la niste planuri pe care le aveati impreuna. Tu ii spui ca nu esti multumita in aceasta situatie, ceea ce este destul de direct. El spune ca resimte multa tensiune, cel mai probabil din cauza muncii, si ca a fost stresat, avand o saptamana grea.

Pe langa faptul ca se simte asa de rau, acum va trebui sa te asculte si pe tine cum te plangi de el cum ca te-a dezamagit. In definitiv, se simte foarte aiurea, si acest schimb al vostru de replici nu-l ajuta deloc. El tine la tine si stie ca te-a dezamagit si se simte foarte rau in privinta asta.

Recomandarea mea este sa il suni. Daca este nevoie ca mai intai sa te calmezi, fa asta pentru un timp. Dar, cel mai bine este sa-i explici de ce te-a dezamagit. De asemenea, daca vei vrea sa-l ierti, va trebui sa-l asiguri ca il sustii si il intelegi pana la urma, pentru ca altfel se pare ca lucrurile vor sta cam urat pentru el.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *